یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه کلوچه شکلاتی


طرز تهیه کلوچه شکلاتی

● مواد لازم
▪ آرد : سه و یک سوم پیمانه
▪ جوش شیرین : یک و یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ بکینگ پودر : یک و یک دوم قاشق مرباخوری
▪ نمک : یک و یک دوم قاشق مرباخوری
▪ کره : ۲۸۲ گرم
▪ شکر ( ترجیحا قهوه …

مواد لازم

آرد :

سه و یک سوم پیمانه

جوش شیرین :

یک و یک چهارم قاشق مرباخوری

بکینگ پودر :

یک و یک دوم قاشق مرباخوری

نمک :

یک و یک دوم قاشق مرباخوری

کره :

۲۸۲ گرم

شکر ( ترجیحا قهوه ای ) :

یک و یک چهارم پیمانه

شکر سفید :

یک پیمانه به اضافه یک قاشق غذاخوری

تخم مرغ :

۲ عدد درشت

وانیل :

کمی

شکلات نیمه تلخ خرد شده :

۵۰۰ گرم

طرز تهیه

آرد ، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

کره و شکر را به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید تا نرم و سبک شود.

تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد کره اضافه کنید و هم بزنید. وانیل را به مواد اضافه کنید.

سرعت همزن را کاهش دهید و مواد خشک را اضافه کنید و به مقداری که مخلوط شود، هم بزنید. شکلات خرد شده به خمیر اضافه کنید و هم بزنید.

خمیر کلوچه را در پلاستیک بچینید و به مدت ۲ روز در یخچال قرار دهید.

فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه سلسیوس تنظیم کنید. برای هر کلوچه خمیر را کمی گرد کنید و روی کاغذ روغنی با فاصله قرار دهید و بگذارید به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه بپزد.