شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
کلوچه موزی
مواد لازم:
کره نرم- نصف پیمانه
شکر- یک پیمانه
تخم مرغ- یک عدد
موز له شده- یک پیمانه
جوش شیرین- کمتر از یک قاشق مرباخوری
آرد- ۲ پیمانه
نمک- کمی
پودر دارچین، پودر جوزهندی، پودر میخک- از هر یک نصف قاشق مرباخوری
گردو- یک پیمانه
طرز تهیه:
فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کره و شکر را هم بزنید تا نرم شود. تخم مرغ را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید. در ظرفی موز له شده و جوش شیرین را مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۲ دقیقه بماند. جوش شیرین با اسید موجود در موز واکنش انجام می دهد که باعث پف کردن کلوچه می شود. مایه موز را با مایه کره مخلوط کنید. آرد، نمک و ادویه را الک و به مخلوط کره و موز اضافه کنید. گردو را به مایه کلوچه اضافه کنید و با قاشق حدود ۳۰ قسمت روی سینی حاوی کاغذ روغنی بریزید و به مدت ۱۱ تا ۱۳ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.
ارزش غذایی هر ۱۰۰ گرم موز:
کالری -۱۰۳
پروتئین- ۱.۰۹ گرم
چربی- ۰.۳۳ گرم
کربوهیدرات- ۲۲.۸۴ گرم
قند- ۱۲.۲۳ گرم
کلسیم- ۵ میلی گرم
آهن - ۰.۲۶ میلی گرم
پتاسیم- ۳۵۸ میلی گرم
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
امیرعبداللهیان دولت چین سیستان و بلوچستان حسین امیرعبداللهیان جنگ انتخابات مجلس شورای اسلامی عراق دولت سیزدهم رسانه حجاب
سیل تهران هواشناسی شهرداری تهران بارندگی باران سازمان هواشناسی فضای مجازی آتش سوزی یسنا هلال احمر آموزش و پرورش
ایران بانک مرکزی دلار قیمت خودرو قیمت دلار مسکن قیمت طلا تورم ارز بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
صدا و سیما مسعود اسکویی تلویزیون دفاع مقدس بی بی سی موسیقی مهران غفوریان صداوسیما ساواک سریال سینمای ایران تبلیغات
رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه اسرائیل حماس روسیه آمریکا ترکیه انگلیس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان لیگ برتر رئال مادرید باشگاه استقلال جواد نکونام بازی علی خطیر باشگاه پرسپولیس بایرن مونیخ
هوش مصنوعی اینستاگرام خواب آیفون دیابت اپل ناسا عکاسی موبایل گوگل تلفن همراه
سلامت طب سنتی کبد چرب فشار خون گرما