دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا
کلوچه موزی
مواد لازم:
کره نرم- نصف پیمانه
شکر- یک پیمانه
تخم مرغ- یک عدد
موز له شده- یک پیمانه
جوش شیرین- کمتر از یک قاشق مرباخوری
آرد- ۲ پیمانه
نمک- کمی
پودر دارچین، پودر جوزهندی، پودر میخک- از هر یک نصف قاشق مرباخوری
گردو- یک پیمانه
طرز تهیه:
فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کره و شکر را هم بزنید تا نرم شود. تخم مرغ را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید. در ظرفی موز له شده و جوش شیرین را مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۲ دقیقه بماند. جوش شیرین با اسید موجود در موز واکنش انجام می دهد که باعث پف کردن کلوچه می شود. مایه موز را با مایه کره مخلوط کنید. آرد، نمک و ادویه را الک و به مخلوط کره و موز اضافه کنید. گردو را به مایه کلوچه اضافه کنید و با قاشق حدود ۳۰ قسمت روی سینی حاوی کاغذ روغنی بریزید و به مدت ۱۱ تا ۱۳ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.
ارزش غذایی هر ۱۰۰ گرم موز:
کالری -۱۰۳
پروتئین- ۱.۰۹ گرم
چربی- ۰.۳۳ گرم
کربوهیدرات- ۲۲.۸۴ گرم
قند- ۱۲.۲۳ گرم
کلسیم- ۵ میلی گرم
آهن - ۰.۲۶ میلی گرم
پتاسیم- ۳۵۸ میلی گرم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست