سه شنبه, ۲۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 11 February, 2025
مجله ویستا

۴ نکته کاربردی


۴ نکته کاربردی

۱) تا حد امکان از قرار دادن لیوان‌های دسته‌دار داخل مایکروفر بپرهیزید چون ممکن است در اثر داغ شدن بیش از حد دسته لیوان و برخورد آن با دست شما، دچار سوختگی موضعی شوید.
۲) بشقاب‌ها …

۱) تا حد امکان از قرار دادن لیوان‌های دسته‌دار داخل مایکروفر بپرهیزید چون ممکن است در اثر داغ شدن بیش از حد دسته لیوان و برخورد آن با دست شما، دچار سوختگی موضعی شوید.

۲) بشقاب‌ها و لیوان‌ها در اثر حرارت بالای مایکروفر، بیش از اندازه داغ می‌شوند و می‌توانند باعث آسیب پوست دستتان بشوند، بنابراین بهتر است ظروف غذا یا لیوان آب یا شیر جوش را با دستگیره از مایکروفر خارج کنید.

۳) امکان سر رفتن شیر یا شیر کاکائو داخل مایکروفر هم وجود دارد. پس حواستان به درجه حرارت دستگاه باشد و پیش از قرار دادن آنها داخل مایکروفر یک پیش‌دستی یا نعلبکی زیر لیوان شیر یا شیرکاکائو، بگذارید.

۴) مولکول‌های آب در اثر حرارت بالای مایکروفر در سطوح پایین‌تر به صورت فعال درمی‌آیند، بنابراین اگر لیوان آب جوش را از داخل مایکروفر خارج کنید و بلافاصله بسته نسکافه حاضری یا شکر را درون آن بریزید، امکان پاشیدن آب به دست یا صورتتان وجود دارد. پس آب جوش را بلافاصله بعد از خارج کردن از دستگاه،‌ با قاشق هم بزنید و سپس افزودنی‌های دیگر را به آن اضافه کنید.