چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
استارتاپ هایی که در سال 2017 می ترکانند
استارتاپ ها، با سرعت پرشتابی در حال تبدیل شدن به مدل اصلی شروع کسب و کار در تمام دنیا هستند و به همین سبب است که به تازگی با آغاز هر سال، فهرستی از پدیده های نوظهور که باید منتظر طوفان آن ها در دنیای صنعت و تجارت به ویژه فناوری باشیم، معرفی می شوند. اما به جز زبده های استارتاپ ها، دیگر چه کسی جز سرمایه گذاران خطرپذیر برای تعیین این فهرست مناسب است؟
این سرمایه گذاران هستند که این صنعت را رصد می کنند، استارتاپ ها را راهنمایی می کنند، به غرولندهایشان گوش می کنند و روی آن ها سرمایه گذاری می کنند. بیزینس اینسایدر به سراغ همین سرمایه گذاران خطرپذیر (VC) رفته و فهرستی از این استارتاپ های جوان و در حال رشد در سال 2017 را معرفی کرده است.
12- فروشگاه آنلاین کالاهای لوکس دست دوم
نام شرکت: دِ ریل ریل (The Real Real)
سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: 123 میلیون دلار
چه کاری می کند؟ این فروشگاه دست دوم، کالاهای لوکس دست دوم را (پس از تایید) با نرخ های پایین به فروش می رساند.
چرا قرار است کارش بگیرد؟ این شرکت از زمان آغاز اجرای آن، سالانه 75 تا 100 درصد رشد داشته است. با افزایش استقبال از این سامانه انتظار می رود در سال 2017، خرده فروشی و جزء فروشی فیزیکی آن نیز راه بیفتد.
13- بازار طراحی آنلاین
نام شرکت: مینتد (Minted)
سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: 89 میلیون دلار
چه کاری می کند؟ این شرکت آنلاین، خرید کارت های سفارشی را آسانتر و مقرون به صرفه تر از همیشه کرده است؛ اما کارش محدود به این نماند.
چرا قرار است کارش بگیرد؟ مریم نفیسی که والدینی ایرانی و چینی دارد، مدیرعامل باتجربه ای است که زمان زیادی را صرف توسعه مینتد در سال 2016 کرده است؛ از طراحی دکور خانه ها تا خرده فروشی های فصلی.
14- زمان گران فروشی که گذشت، پولت را پس بگیر
نام شرکت: ارنی (Earny)
سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: 1.2 میلیون دلار
چه کاری می کند؟ ارین، قیمت هر چیزی که شما خریده اید را دنبال می کند و با کاهش و افت قیمت آن، پول تان را بر می گرداند.
چرا قرار است کارش بگیرد؟ این یک نوع مبارزه حقوقی با گران فروشی است، برخی خرده فروشی ها با قیمتی گزاف اقدام به گران فروشی می کنند ولی قیمت واقعی چیز دیگری است. در فضای آنلاین اما همه چیز به سرعت قابل پیگیری است. گویی «ارنی» کارگزار تعزیرات آنلاین است.
15- سازنده چمدان های فناوری دوست
نام شرکت: اوی (Away)
سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: 11 میلیون دلار
چه کاری می کند؟ این چمدان ها که از فناوری های به روزی بهره می برند، حتی قابلیت شارژ گوشی و تبلت همراه را به مسافر می دهند.
چرا قرار است کارش بگیرد؟ آن طور که معلوم است، فناوری های به کار رفته در این چمدان ها، جدا از امکان دنبال کردن آن ها و فناوری های خاصی که برای راحتی مسافر یکجا جمع کرده اند، به دنبال سورپرایزهایی در سال 2017 هم هستند، چیزی که شاید بسیاری از مسافران دنبالش باشند.
16- جعبه اشتراک لباس های سایز بزرگ
نام شرکت: دیا اند کو (Dia & Co)
سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: 25 میلیون دلار
چه کاری می کند؟ آن ها با مدل «در خانه امتحان کن»، لباس ها و بدلیجات تزیینی را به در خانه هایی می رسانند که مشترکان «سایز بزرگ» دارند.
چرا قرار است کارش بگیرد؟ آنها بازار هدف خود را محدود به افرادی کردند که کمتر طراحی خاص آنها با اقبال رو به رو می شود. افرادی که به سایزهای بزرگ لباس و بدلیجات نیاز دارند، حق انتخاب زیادی در بازار ندارند؛ اما حالا می توانند در خانه انتخاب های زیادی را امتحان کنند.
17- سبک جدیدی از «اپ» سازی
نام شرکت: آمینو (Amino)
سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: 28 میلیون دلار
چه کاری می کند؟ آمینو به هر شخصی که سر از اینترنت دربیاورد این امکان را می دهد که اپ خودش را بسازد و آن اپ را در پلتفورم آمینو راه اندازی کند. اگر کارش گرفت، آن را به اپ استور معرفی می کند.
چرا قرار است کارش بگیرد؟ برخلاف آن که آمارها نشان می دهد تمایل جهانی برای نصب اپ کاهش پیدا کرده است. آن ها بیش از 250 اپ جدید را با موفقیت به اپ استور معرفی کرده اند.
18- یک بیسیم برای نوجوانان
نام شرکت: مارکو پولو (Marco Polo)
سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: 25 میلیون دلار
چه کاری می کند؟ نیمی شبیه به اسنپ چت و نیمی شبیه به یک بیسیم؛ این اپی است برای گپ و گفت که محبوب نوجوانان شده.
چرا قرار است کارش بگیرد؟ نه ویدئو چت جدید است و نه فناوری بیسیم، اما ترکیب آن هاست که چیزی متفاوت و پدیده خاص کم سن و سال ها را پدید آورده است.
19- برف روبی به سبک برخط
نام شرکت: پلوز اند موز (Plowz & Mowz)
سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: 1.5 میلیون دلار
چه کاری می کند؟ ترکیبی از مشاغل فصلی که برای نگه داری خانه های بزرگ (ویلاها) لازم است را یک جا و آنلاین تقاضا دهید.
چرا قرار است کارش بگیرد؟ برف روبی، چمن زنی، برگ روبی و... این ها کارهایی است که می توان امید داشت برای تقاضا و انجام درست آن از شبکه اینترنت بهره برد؛ تقاضا، اجرای درست کار و پرداخت همگی به واسطه این اپ ممکن شده است.
20- یک سامانه پخش زنده جدید از اخبار کسب و کار
نام شرکت: چددار (Cheddar)
سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: 13 میلیون دلار
چه کاری می کند؟ یک سامانه پخش زنده و مبتنی بر تقاضا که قرار است اخبار دست اول کسب و کار را به لحظه به دست مخاطب برساند.
چرا قرار است کارش بگیرد؟ پایگاه ها و شبکه های معتبر انتشار اخبار دست اول کسب و کار کم نیستند، اما تفاوت در اینجا است که این سامانه با بهره گیری از تجارب پخش زنده در اینترنت می خواهد اخبار را سریعتر و آسانتر از هر روش دیگری به دست مخاطب برساند.
21- کلیپ های ویدئویی به لحظه
نام شرکت: موزیکالی (Musically)
سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: 16 میلیون دلار
چه کاری می کند؟ مزیکالی با ممکن ساختن تولید به لحظه کلیپ های ویدئویی، محبوب نوجوانان شده است.
چرا قرار است کارش بگیرد؟ آن ها همین حالا هم نوازندگان و ستاره های جدید را به دنیا معرفی کرده اند، بی آنکه تهیه کننده ای در کار باشد. موزیکالی از دو سال پیش در صدر اپ های 20 کشور قرار گرفته است و یک میلیون ویدئو روی این سامانه بارگذاری شده است.
22- ذخیره عکس ها در فضای ابری
نام شرکت: اور (Ever)
سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: 13 میلیون دلار
چه کاری می کند؟ به طور خودکار عکس های گوشی را در فضای ابری (خارج از گوشی در بستری آنلاین) ذخیره می کند و حافظه گوشی را همیشه به اندازه کافی خالی می گذارد.
چرا قرار است کارش بگیرد؟ جدا از این که شما از ذخیره تصاویرتان همیشه مطمئن خواهید بود، «اور» به شما اجازه می دهد عکس هایتان در فضای مجازی را نیز یکجا ببینید و تجربه متفاوتی را در اختیار شما قرار می دهد.
بیزینس اینسایدر روایت می کند
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست