دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

سوپ قارچ


سوپ قارچ

● مواد لازم برای ۴نفر :
▪ قارچ - ۵۰۰گرم
▪ کره- ۹۰گرم
▪ پیاز خرد شده- ۲عدد متوسط
▪ سیر له شده- یک حبه
▪ آرد- ۲قاشق غذاخوری
▪ آب مرغ- ۴پیمانه
▪ برگ بو- یک عدد
▪ خامه- نصف پیمانه
▪ نمک و فلفل- …

مواد لازم برای ۴نفر :

قارچ - ۵۰۰گرم

کره- ۹۰گرم

پیاز خرد شده- ۲عدد متوسط

سیر له شده- یک حبه

آرد- ۲قاشق غذاخوری

آب مرغ- ۴پیمانه

برگ بو- یک عدد

خامه- نصف پیمانه

نمک و فلفل- به میزان کافی

طرز تهیه:

قارچ ها را بشویید و خرد کنید. کره را در تابه داغ کنید پیاز و سیر را کمی تفت دهید تا کمی طلایی شود. آرد و قارچ ها را خوب باهم مخلوط کنید و به مخلوط پیاز و سیر بیفزایید و کمی تفت دهید. در این مرحله برگ بو و آب مرغ را اضافه کنید و بگذارید مواد به مدت ۱۰دقیقه روی حرارت کم بجوشد. سپس مواد را در غذاساز بریزید و به صورت پوره دربیاورید. مواد سوپ را به قابلمه برگردانید، نمک و فلفل اضافه کنید و پس از جوش آمدن زیر آن را خاموش کنید و خامه را اضافه و سرو کنید.