چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا

ارزن و کاهش فشار خون


ارزن و کاهش فشار خون

ارزن از حدود ۷ هزار سال پیش، در قاره آفریقا و آسیا کشت می شود.

ارزن از حدود ۷ هزار سال پیش، در قاره آفریقا و آسیا کشت می شود. این غله برای کودکان نیز مفید است زیرا به آسانی هضم می شود؛ یکی از خواص ارزن، کم بودن نشاسته و زیاد بودن فیبر غذایی آن است.

به نقل از سایت «هلث نیوز»، از آن جا که این غله آرام هضم می شود، باعث بالا رفتن قند خون نمی شود. بنابراین برای بیماران دیابتی مفید است.

غنی از آهن است.

کاهش دهنده فشار خون بالاست و از بروز بیماری های قلبی عروقی پیشگیری می کند.

کلسیم دارد و مصرف منظم آن، استخوان را تقویت می کند.

مصرف آن، باعث احساس سیری می شود.

پس اگر قصد کاهش وزن دارید، ارزن را جایگزین نان یا برنج کنید.

اسید آمینه موجود در آن در ساخت عضله نقش دارد.

آنتی اکسیدان موجود در این غله، روند پیری را کند می کند.

باعث زیاد شدن شیر مادر می شود و از یبوست پیشگیری می کند.

ارزن حاوی منیزیم است که خطر حمله قلبی را کاهش می دهد.