سه شنبه, ۲۰ شهریور, ۱۴۰۳ / 10 September, 2024
مجله ویستا

رولت شکلاتی


رولت شکلاتی

● مواد لازم
۱) ۵۰ گرم پودر کاکائو
۲) ۷۵ گرم آرد کیک
۳) یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر
۴) ۵ عدد تخم مرغ درشت
۵) ۱۰۰ گرم پودر قند
● برای روی کیک
۱) ۱۷۵ گرم کره
۲) ۲۲۵ گرم شکلات نیمه تلخ خرد شده …

مواد لازم

۱) ۵۰ گرم پودر کاکائو

۲) ۷۵ گرم آرد کیک

۳) یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر

۴) ۵ عدد تخم مرغ درشت

۵) ۱۰۰ گرم پودر قند

برای روی کیک

۱) ۱۷۵ گرم کره

۲) ۲۲۵ گرم شکلات نیمه تلخ خرد شده

۳) ۷۵ گرم پودر قند

مواد برای داخل کیک

۱ ) ۳۰۰ میلی لیتر خامه

۲) ۱۷۵ گرم هر نوع میوه تازه

۳ ) ۲ قاشق غذاخوری آب میوه

طرز تهیه کیک

۱) فر را روی ۱۷۰ درجه سلسیوس تنظیم و سطح قالب ۴۰۳۰ سانتی مخصوص رولت را با کاغذ روغنی بپوشانید.

۲ ) پودر کاکائو، آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید.

۳) در ظرف جداگانه، تخم مرغ ها و شکر را به مدت ۵ دقیقه به هم بزنید تا مانند خامه نرم شود و حجم آن تقریبا ۲ برابر حجم قبل شود.

۴) به آرامی و با استفاده از یک قاشق بزرگ فلزی مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و در قالب بریزید.

۵) قالب را به مدت ۱۲ دقیقه در فر قرار دهید و سپس از فر خارج کنید و پس از کمی خنک شدن روی کاغذ روغنی برگردانید و کیک را با یک دستمال و یا حوله بپوشانید.

۶) برای آماده کردن سطح کیک، شکلات را در ظرفی که روی ظرف حاوی آب جوش است قرار دهید و پس از ذوب شدن بگذارید خنک شود.

۷ )کره و پودر قند را هم بزنید تا صاف شود و با شکلات آب شده مخلوط کنید و بگذارید خنک شود. با خنک شدن این مایه غلیظ خواهد شد.

۸) خامه را بزنید تا کمی سفت شود، آب میوه و میوه دلخواه را اضافه کنید و به آرامی کیک را لوله کنید و شکلات را روی آن بریزید.

۹) با استفاده از چنگال می توانید نقش تنه درخت را ایجاد کنید و با میوه، روی آن را تزیین کنید.