جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
آش میوه
گوشت چرخ کرده :  ۵۰۰ گرم
تره فرنگی :  ۲۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده :  ۲۰۰ گرم
نعناع :  ۲۰۰ گرم
گشنیز :  ۲۰۰ گرم
برگ چغندر :  ۲۰۰ گرم
برنج :  ۲۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی :  ۳ قاشق سوپخوری
نخود :  ۱۲۵ گرم
لوبیا قرمز :  ۱۲۵ گرم
آلبالو :  ۵۰۰ گرم
گوجه سبز :  ۵۰۰ گرم
زرد آلو :  ۵۰۰ گرم
گندم :  ۱۰۰ گرم
فلفل :   قدری
نمک :   قدری
پیاز داغ و نخود لوبیا و گندم در صورت تمایل کمی زرد چوبه را با ۵ تا ۶ لیوان آب میگذاریم بپزد برنج را اضافه میکنیم و سبزی را بعد از تمیز کردن و خرد کردن وقتی برنج پخته شد داخل آش میریزیم و گوشت را کوفته ریزه درست میکنیم و به آن اضافه میکنیم و آش را گاهی بههم میزنیم تا کاملاً جا بیافتد هسته میوهها را میگیریم و در اواخر طبخ میوهها را هم داخل آش میریزیم به اندازه کافی نمک و فلفل میزنیم باید میوهها پخته شوند ولی زیاد له نشوند. در زمستان بهجای میوه تازه میتوانیم از یرگ زرد آلو و آلوی زرد خشک و مربای آلبالو یا آلبالوی خشک استفاده کنیم بدیهی است میوههای خشک را باید در آب خیس کرد بعد مصرف نمود. میتوانیم به این آش در اواخر طبخ ۴ تا ۵ قاشق شکر بزنیم تا طعمش ترش و شیرین بشود.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۱۰ تا ۱۲ نفر کافی است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات عراق احمد وحیدی حسن روحانی حجاب مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی مجلس رهبر انقلاب شهید مطهری رسانه
ایران هواشناسی سیل آتش سوزی یسنا تهران روز معلم قوه قضاییه پلیس معلم شهرداری تهران آموزش و پرورش
قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا دولت سیزدهم مالیات طلا بازار خودرو قیمت دلار خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان ایران خودرو
مهران غفوریان موسیقی تلویزیون سریال عمو پورنگ ساواک سینمای ایران عفاف و حجاب تبلیغات مسعود اسکویی سینما دفاع مقدس
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه جنگ غزه آمریکا روسیه ترکیه حماس نوار غزه انگلیس اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر تراکتور جواد نکونام لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا
ناسا هوش مصنوعی فناوری اپل گوگل اینستاگرام تلفن همراه کولر
طب سنتی خواب فشار خون کبد چرب دیابت