پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا
روشهای کنترل سالمونلا در دان
سالمونلا یکی از مهمترین میکروارگانیسمهای مشترک بیماریزا بین طیور و انسان میباشد و جهت کاهش آن تا ۲ درصد در جوجههای گوشتی تا سال ۲۰۰۶ در اتحادیه اروپا اقدامات ویژهای در حال اجرا میباشد. یکی از راهکارهای کنترل آن ، حذف سالمونلا در دانهای تجاری تولید شده میباشد.
این راهکارها عبارتند از:
۱- پرتوتابی; (ایجاد تغییرات هیستولوژیک در سیستم لنفاوی طیور از عوارض این تابش است)
۲- روشهای بیوتکنولوژیکی
۳- روشهای شیمیایی :
الف) دود دادن با آمونیاک ، متیل بروماید، اتیلن اکساید، پروپیلین اکساید; (این مواد دارای اثرات سرطانزایی در انسان میباشد)
ب ) اسیدهای آلی : اسید فورمیک، اسید پروپیونیک، اسید لاکتیک، اسید سوربیک (به میزان ۳ تا ۶ درصد)
۴- حرارت دادن و پلت نمودن ; ۵ دقیقه حرارت به مدت ۷۵ درجه سانتی گراد در حذف این میکروارگانیسم بسیار مؤثر است.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم دولت سیزدهم محمدجواد ظریف پزشکیان دولت علی باقری رهبر انقلاب رئیس جمهور انتخابات ترور
هواشناسی سلامت پلیس تهران قتل شهرداری تهران تب دنگی پشه آئدس زلزله سازمان هواشناسی تیراندازی عزاداری محرم
قیمت خودرو قیمت طلا واردات خودرو خودرو قیمت دلار مالیات حقوق بازنشستگان بازار خودرو اربعین بازنشستگان سایپا سهام عدالت
عاشورا کربلا امام حسین (ع) تلویزیون وزارت ارشاد سینمای ایران فیلم سینما دفاع مقدس لیلی رشیدی صداوسیما
آزمون سراسری فناوری
دونالد ترامپ رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه ترامپ آمریکا فلسطین جنگ غزه روسیه ترور ترامپ چین جو بایدن
فوتبال پرسپولیس استقلال تراکتور سپاهان نقل و انتقالات علیرضا بیرانوند رئال مادرید باشگاه پرسپولیس مهدی طارمی لیگ برتر ایران نقل و انتقالات لیگ برتر
هوش مصنوعی سرعت اینترنت تیک تاک ناسا اینترنت گرمایش جهانی اپل شیائومی ربات
کاهش وزن رژیم غذایی گرمازدگی آلزایمر صبحانه نوشابه تخم مرغ افسردگی