یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا
روشهای کنترل سالمونلا در دان
سالمونلا یکی از مهمترین میکروارگانیسمهای مشترک بیماریزا بین طیور و انسان میباشد و جهت کاهش آن تا ۲ درصد در جوجههای گوشتی تا سال ۲۰۰۶ در اتحادیه اروپا اقدامات ویژهای در حال اجرا میباشد. یکی از راهکارهای کنترل آن ، حذف سالمونلا در دانهای تجاری تولید شده میباشد.
این راهکارها عبارتند از:
۱- پرتوتابی; (ایجاد تغییرات هیستولوژیک در سیستم لنفاوی طیور از عوارض این تابش است)
۲- روشهای بیوتکنولوژیکی
۳- روشهای شیمیایی :
الف) دود دادن با آمونیاک ، متیل بروماید، اتیلن اکساید، پروپیلین اکساید; (این مواد دارای اثرات سرطانزایی در انسان میباشد)
ب ) اسیدهای آلی : اسید فورمیک، اسید پروپیونیک، اسید لاکتیک، اسید سوربیک (به میزان ۳ تا ۶ درصد)
۴- حرارت دادن و پلت نمودن ; ۵ دقیقه حرارت به مدت ۷۵ درجه سانتی گراد در حذف این میکروارگانیسم بسیار مؤثر است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست