جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

کوکو پیازچه


کوکو پیازچه

ابتدا پیازچه ها را شسته و به صورت کاملا ریز خرد می‌کنیم و در ظرف گودی می‌ریزیم.

آماده سازی: ۱۵ دقیقه

مدت انتظار: ۳۰ دقیقه

مجموعاً: ۴۵ دقیقه

مواد اولیه : برای ۲ نفر

پیازچه : نیم کیلو ( پاک کرده با قسمت سبز آن )

تخم‌ مرغ : ۲ عدد

نمک : به مقدار لازم

روغن : ۶ قاشق سوپ‌خوری ( مایع )

طرز تهیه :

ابتدا پیازچه ها را شسته و به صورت کاملا ریز خرد می‌کنیم و در ظرف گودی می‌ریزیم.

تخم‌مرغ‌ها را همراه با مقداری نمک به پیازچه‌ها اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط میکنیم تا یکنواخت شوند.

در تابه‌ای روغن را داغ کرده، از مخلوط پیازچه در آن می‌ریزیم و درب تابه را می‌گذاریم تا کوکو خودش را بگیرد.

وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، درب تابه را برمی‌داریم و اجازه می‌دهیم تا طرف دیگر نیز سرخ شود.

کوکو را به صورت مربع‌های کوچک برش می‌دهیم و در ظرف مناسبی می‌چینیم.

نکات :

۱ - اگر تخم مرغهای شما کوچک بود از ۲ تخم مرغ دیگر هم استفاده کنید.

۲ - اگر دوست داشتید به مواد این کوکو مرغ یا سیب زمینی هم بزنید.

۳ - بهتر است به موادتان ۲ قاشق آرد سیب زمینی هم اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.

۴ - اگر دوست دارید غذایتان خوشرنگ تر شود به آن کمی زعفران و دو قاشق ارد سوخاری هم بزنید.