پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
پوست مرغ را قبل از پختن جدا کنید
چربی های حیوانی و پوست مرغ دارای مقادیر زیادی کلسترول هستند. از این رو بهتر است افراد چربی قابل رویت گوشت های قرمز و پوست مرغ را پیش از پخت جدا کنند.
برای مصرف کمتر چربی ها، می توان غذاها را به صورت کبابی، تنوری، بخارپز یا آب پز مصرف کرد و در صورتی که تمایل به سرخ کردن غذا دارید، با روغن کم و به مدت کوتاه تفت دهید. همچنین در صورت سرخ کردن، از روغن مایع مخصوص سرخ کردن استفاده کنید.
برای پیشگیری از افزایش کلسترول بد خون، به جای روغن حیوانی و روغن نباتی جامد از روغن های مایع مانند روغن زیتون و روغن آفتابگردان استفاده کرده و از مصرف کله پاچه، مغز، دل و قلوه که حاوی مقدار زیادی کلسترول بوده، خودداری کنند.
سوسیس، کالباس و همبرگر، حاوی مقدار زیادی چربی است و باید مصرف آن به حداقل برسد. همچنین افراد برای پیشگیری از افزایش کلسترول خون، در هفته بیش از چهار تخم مرغ، به تنهایی و در غذاها مصرف نکنند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست