پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

پوست مرغ را قبل از پختن جدا کنید


پوست مرغ را قبل از پختن جدا کنید

چربی های حیوانی و پوست مرغ دارای مقادیر زیادی کلسترول هستند. از این رو بهتر است افراد چربی قابل رویت گوشت های قرمز و پوست مرغ را پیش از پخت جدا کنند.
برای مصرف کمتر چربی ها، می …

چربی های حیوانی و پوست مرغ دارای مقادیر زیادی کلسترول هستند. از این رو بهتر است افراد چربی قابل رویت گوشت های قرمز و پوست مرغ را پیش از پخت جدا کنند.

برای مصرف کمتر چربی ها، می توان غذاها را به صورت کبابی، تنوری، بخارپز یا آب پز مصرف کرد و در صورتی که تمایل به سرخ کردن غذا دارید، با روغن کم و به مدت کوتاه تفت دهید. همچنین در صورت سرخ کردن، از روغن مایع مخصوص سرخ کردن استفاده کنید.

برای پیشگیری از افزایش کلسترول بد خون، به جای روغن حیوانی و روغن نباتی جامد از روغن های مایع مانند روغن زیتون و روغن آفتابگردان استفاده کرده و از مصرف کله پاچه، مغز، دل و قلوه که حاوی مقدار زیادی کلسترول بوده، خودداری کنند.

سوسیس، کالباس و همبرگر، حاوی مقدار زیادی چربی است و باید مصرف آن به حداقل برسد. همچنین افراد برای پیشگیری از افزایش کلسترول خون، در هفته بیش از چهار تخم مرغ، به تنهایی و در غذاها مصرف نکنند.