یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

خورشت شنبلیله و لپه


خورشت شنبلیله و لپه

● مواد لازم:
▪ لپه آب پز شده- یک چهارم لیوان
▪ شنبلیله تازه خرد شده - دو لیوان
▪ زیره- نصف قاشق مرباخوری
▪ پیاز خرد شده- یک چهارم لیوان
▪ سیر رنده شده- ۲ حبه
▪ فلفل سبز خرد شده- ۲ عدد
▪ …

مواد لازم:

لپه آب پز شده- یک چهارم لیوان

شنبلیله تازه خرد شده - دو لیوان

زیره- نصف قاشق مرباخوری

پیاز خرد شده- یک چهارم لیوان

سیر رنده شده- ۲ حبه

فلفل سبز خرد شده- ۲ عدد

زردچوبه- نصف قاشق مرباخوری

آرد نخود- یک قاشق مرباخوری

روغن- ۲ قاشق مرباخوری

نمک و فلفل- به میزان کافی

طرز تهیه:

روغن را در ماهی تابه داغ کنید و زیره به آن بیفزایید.

پس از کمی تفت دادن، پیاز، سیر و فلفل سبز را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.

در این مرحله زردچوبه، شنبلیله، لپه و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.

آرد نخود را روی مواد بپاشید و بگذارید کمی بپزد و خشک شود.

این خورشت را با پلو و یا نان سرو کنید.