دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مجله ویستا

هویج پلو با گوشت | طرز تهیه هویج پلو با گوشت


مواد لازم برای هویج پلو با گوشت

گوشت گوسفندی:300 گرم

برنج:4 پیمانه

پیاز:یک عدد بزرگ

سیر:چند حبه

فلفل قرمز و سیاه و نمک:به میزان لازم

پودر زیره:نصف قاشق چایخوری

روغن:به میزان لازم


هویج پلو با گوشت | طرز تهیه هویج پلو با گوشت

طرز تهیه هویج پلو با گوشت
ابتدا پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید. گوشت را به قطعه های کوچک برش بزنید و به پیاز اضافه کنید تا گوشت هم تفت بخورد. هویج را رنده کنید و به مواد در حال تفت افزوده و بعد از چند دقیقه، سه لیوان آب روی آن بریزید و وقتی جوش آمد، حرارت را کم کنید و بگذارید پخته شود.
نمک و فلفل و زیره را به آن اضافه کنید. برنج را هم در یک قابلمه جدا بپزید و آبکشی کنید. توجه داشته باشید مواد بعد از پخت نباید آب داشته باشد.
در این مرحله، قابلمه مناسبی برای دم کردن پلو در نظر بگیرید و مقداری روغن در آن بریزید و از نان، برای ته دیگ استفاده کنید، بعد با کفگیر مقداری برنج در قابلمه ریخته و مواد گوشت و هویج را لابه لای برنج بریزید و بقیه برنج و گوشت را هم اضافه کنید و در انت ها نصف لیوان آب و روغن روی آن بدهید و پلو را دم بگذارید. می توانید یک بوته سیر روی پلو بگذارید تا با بخار پلو پخته شده و عطر خوبی به پلوی شما بدهد. 
نکات تکمیلی در مورد هویج پلو با گوشت

هویج پلو با گوشت جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
هویج پلو با گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

هویج پلو با گوشت ، طرز تهیه هویج پلو با گوشت