جمعه, ۲۸ دی, ۱۴۰۳ / 17 January, 2025
وضعیت میکروبی غلات و فراوردههای آنها
غلات دانههای خام شامل گندم، جودوسر، ذرت، لوبیای سویا،چاودار،جو و برنج میباشند.فراوردههای غلات را انواع آردها، غلات صبحانه، تنقلات تهیه شده از غلات، فراوردههای خمیری، پروتئین سویا، خمیرهای مختلف و مخلوطهای پودری جهت تهیه کیک، نان، غذاهای خمیری و ماکارونی و غیره تشکیل میدهند. میکروبیولوژیست باید به سایر موادی که در پایان کار ممکن است به غلات اضافه شود نظیر ویتامینها، مواد معدنی، نگاهدارندهها، طعم دهندهها، مواد رنگی، شکر، نمک، ادویه، چربیها و روغنهاو غیره توجه داشته باشد. در میکروبشناسی غلات سه موضوع مورد توجه است: بهداشت عمومی، فساد این فراوردهها و فرایند مناسب.
در صورتی که در عملیات فرایند نقصی وجود داشته باشد یا در نگهداری و جابجا کردن آن اشکالی موجود باشد، خطرات بهداشتی ناشی از سم باکتریهای استافیلوکوکوس سالمونلوز، عفونت ناشی از اشریشیاکلی، مسمومیت ناشی از کاستریدیوم پرفرینجنس و بوتولیسم، مسمومیت ناشی از سموم قارچی یا مسمومیت با سیلوس سرئوس ممکن است مسأله آفرین باشند. نگهداری غلات و فراوردههای آن در شرایط نامناسب بهداشتی باعث فساد آنها توسط میکروارگانیزمهایی میشود که در روی دانههای غلات موجود بوده و سرانجام در فراورده نهایی باعث طعم و بوی نامطلوب میگردند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست