چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
ستارگان و ناکامیها و کامیابیها
وودی آلن
کارگردان، تهیهکننده، نویسنده و هنرپیشه مشهور که جوایز بسیاری را در سینما از آن خود کرده است، در زمینه تولید فیلمهای متحرک در دانشگاه نیویورک سیتی و سیتی کالج نیویورک نه تنها موفق نبود بلکه جزء مردودین این رشته بود. او همچنین در رشته زبان انگلیسی در n.y.u نیز موفق نشد حتی حداقل امتیاز را کسب کند.
الکساندر گراهامبل
گراهامبل مخترع تلفن، در ابتدا نتواست اختراع ویژهاش را به دنیای تجارت عرضه کند. او برای یافتن یک پشتیبان یا اسپانسر تحت فشار بسیار شدیدی قرار داشت. در سال ۱۸۷۶ او به کمپانی بزرگ وسترن یونیون پیشنهاد داد که در ازاء دریافت صد هزار دلار، حقوق انحصاری اختراعش را به آنان بفروشد! ولی جالب آنکه رئیس این شرکت بزرگ، پیشنهاد او را رد کرد و در حالیکه گراهامبل را با سئوالات کوته بینانه خود تحت فشار قرار داده بود به او گفت: تو فکر میکنی این اسباببازی الکتریکی چه استفادهای میتواند باری این شرکت داشته باشد؟!
وینستون چرچیل
مردی که تا سنین بالا فقط عنوان شهروند پیشکسوت را، آنهم بهدلیل سنش یدک میکشید در سن ۶۲ سالگی به مقام نخستوزیری رسید. او که به اندازه یک عمر و تقریباً بهطور مستمر، برای دستیابی به رتبههای بالا شکست خورده بود در نهایت توانست به آنچه میخواست برسد!
کلینت ایستوود
هنرپیشه معروف فیلمهای وسترن که شهرت بسیاری را در سینما از آن خود کرده در ابتدای کارش نه تنها فرد مطرحی در این رشته نبود بلکه آینده او توسط کمپانیهای فیلمسازی، ناامیدکننده پیشبینی شده بود و او را فردی با دندانهای لبپریده و سیب آدم (استخوان جلوی گلو) بیش از حد برآمده و پرحرف به خاطر میآورند!
آلبرت انیشتین
او در مقاطع تحصیلی بسیار ضعیف بود. در کلاس اول ابتدائی و امتحان ورودی دانشگاه پلیتکنیک زوریخ رد شد! ولی در نهایت یکی از نامدارترین دانشمندان تاریخ شد!
ویلیام فالکنر
کسیکه در مقطع متوسطه تحصیلات خود رد شد و کارش فقط پرسه زدن در آمریکا و کانادا بود! او رشتههای متفاوتی را آزمود از جمله نامنویسی برای نیروی هوائی کانادا، تلاش برای ورود به دانشگاه، کار در پستخانه که در نهایت به خاطر آنکه در وقت کاری، خود را به خواندن و مطالعه سرگرم میکرد او را اخراج کردند! سپس او نویسندگی را امتحان کرد و ۵ کتاب تا سال ۱۹۳۰ نوشت ولی حتی از این طریق هم موفق نشد تا خانواده خود را از نظر مالی تأمین کند؛ اما وی مأیوس نشد و در نهایت در سال ۱۹۴۹ موفق به گرفتن جایزه نوبل در رشته ادبیات شد!
هنری فورد
هنری فورد بارها و بارها شکست خورد و تقریباً ۵ بار ورشکست شد تا در نهایت موفق شد به آنچه در نظر داشت برسد.
جالب آنکه او در ساخت اولین ماشین دستساز خود فراموش کرده بود دنده عقب را در ماشین تعبیه کند! در سال ۱۹۵۷ وقتی به ماشین خود افتخار میکرد درهای ماشینش بسته نمیشد و کاپوت ماشین هم باز نمیشد! رنگ ماشین پوسته پوسته و بوق آن گیر کرده بود و بهگونهای بود که فروشش غیرممکن بود! ولی بعدها تولیدات او بسیار چشمگیر و اتومبیل فورد جزء بهترین تولیدات شناخته شد و او درآمد زیادی کسب کرد.
امیدها را میتوان افزود و بیمها را میتوان کاست. خداوند همیشه تجربیات جدید و شگفتانگیزی برای ما در پرده دارد. اغلب وقتی بهنظر میرسد که همه چیز به انتها رسیده و شب به تاریکی مطلق تبدیل شده، خداوند معنی متفاوتی را برایمان رقم میزند و معنای این انتها، شروعی تازه است که بشارتدهنده نور است زیرا که روشهای او با روشهای ما فرق دارد! اگر او بخواهد در انتهای ناامیدی، امیدواری عظیمی در انتظار ماست.
نیوشا میربابائی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست