پنجشنبه, ۴ مرداد, ۱۴۰۳ / 25 July, 2024
مجله ویستا

سوپ ویچی‌سو


سوپ ویچی‌سو

● مواد لازم برای ۴ نفر:
کره: ۳۰ گرم
تره فرنگی متوسط: ۳ عدد، ساطوری
سیب زمینی متوسط: ۲ عدد، خردشده
کرفس: یک ساقه، خرد شده
آب مرغ: یک لیتر
خامه سفت: ۱۵۰ میلی‌لیتر
سبزی معطر ساطوری: ۲ …

مواد لازم برای ۴ نفر:

کره: ۳۰ گرم

تره فرنگی متوسط: ۳ عدد، ساطوری

سیب زمینی متوسط: ۲ عدد، خردشده

کرفس: یک ساقه، خرد شده

آب مرغ: یک لیتر

خامه سفت: ۱۵۰ میلی‌لیتر

سبزی معطر ساطوری: ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

روش تهیه:

۱. کره را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و تره فرنگی را ۸ تا ۱۰ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود.

۲. سیب‌زمینی، کرفس و آب مرغ را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. پس از این که سوپ به جوش آمد شعله را کم کرده و با در بسته، ۳۰ دقیقه آن را بپزید تا سبزیجات نرم شوند.

۳. قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا سوپ سرد شود، سپس به کمک غذاساز یا گوشت‌کوب برقی سوپ را یکدست کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و مجددا روی شعله ملایم بگذارید تا گرم شود. خامه را اضافه کرده و سوپ را با سبزیجات معطر ساطوری سرو کنید.