پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه کاپ کیک ذرت و تن ماهی


طرز تهیه کاپ کیک ذرت و تن ماهی

تن ماهی، شوید، نخود فرنگی و بقیه مواد داخل کاپ را با هم مخلوط کرده و از این مواد داخل کاپ های آماده شده پر میکنیم.

تن ماهی، شوید ، نخود فرنگی و بقیه مواد داخل کاپ را با هم مخلوط کرده و از این مواد داخل کاپ های آماده شده پر میکنیم.

مواد لازم :

نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

نخود فرنگی پخته : ۴ ق غ

گوجه خشک شده : ۱ ق غ

شوید : به مقدار لازم

پنیر خامه ای : مقدار بای تزئین

طرز تهیه :

مواد خمیر را با هم مخلوط می کنیم تا خمیر صاف و یکدستی به دست آید، سپس از خمیر گلوله های کوچکی برداشته کمی صاف کرده و داخل قالب مافین قرار میدهیم تا حالت گود به خودش بگیرید و شکل کاپ شود.

تن ماهی، شوید ، نخود فرنگی و بقیه مواد داخل کاپ را با هم مخلوط کرده و از این مواد داخل کاپ های آماده شده پر میکنیم.

برای مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که خمیر پخته شود درون فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده ایم قرار می دهیم.

نکته :

با پنیر خامه ای طعم بسیار خوبی خواهد داشت.