پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه کاپ کیک ذرت و تن ماهی
تن ماهی، شوید ، نخود فرنگی و بقیه مواد داخل کاپ را با هم مخلوط کرده و از این مواد داخل کاپ های آماده شده پر میکنیم.
مواد لازم :
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
نخود فرنگی پخته : ۴ ق غ
گوجه خشک شده : ۱ ق غ
شوید : به مقدار لازم
پنیر خامه ای : مقدار بای تزئین
طرز تهیه :
مواد خمیر را با هم مخلوط می کنیم تا خمیر صاف و یکدستی به دست آید، سپس از خمیر گلوله های کوچکی برداشته کمی صاف کرده و داخل قالب مافین قرار میدهیم تا حالت گود به خودش بگیرید و شکل کاپ شود.
تن ماهی، شوید ، نخود فرنگی و بقیه مواد داخل کاپ را با هم مخلوط کرده و از این مواد داخل کاپ های آماده شده پر میکنیم.
برای مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که خمیر پخته شود درون فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده ایم قرار می دهیم.
نکته :
با پنیر خامه ای طعم بسیار خوبی خواهد داشت.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست