دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

پیراشکی


تخم مرغ  :  ۳ عدد
شکر  :  ۰.۲۵ قاشق سوپخوری
ماست ساده کم چرب  :  ۱ فنجان
جوش شیرین  :  ۱ قاشق مربا خوری
نمک  :  ۲ قاشق مربا خوری
کره  :  ۰.۵ فنجان
آب  :  ۰.۲۵ فنجان
آرد سفید  :  ۶ فنجان
روغن  :  ۰.۵ لیتر


شکر و …

تخم مرغ  :  ۳ عدد

شکر  :  ۰.۲۵ قاشق سوپخوری

ماست ساده کم چرب  :  ۱ فنجان

جوش شیرین  :  ۱ قاشق مربا خوری

نمک  :  ۲ قاشق مربا خوری

کره  :  ۰.۵ فنجان

آب  :  ۰.۲۵ فنجان

آرد سفید  :  ۶ فنجان

روغن  :  ۰.۵ لیتر

شکر و تخم مرغ را مخلوط کرده می‌زنیم و کره نرم شده را هم داخل آن می‌نمائیم.

جوش شیرین را در ماست حل نموده داخل تخم مرغ و شکر و کره می‌نمائیم.

آب و آرد را به مایه اضافه می‌کنیم

این خمیر باید به مدت یک ساعت و نیم بماند.

مایه‌ای که وسط پیروشکی می‌گذاریم انواع و اقسام دارد می‌توانیم از تخم مرغ پخته و پنیر و جعفری استفاده کنیم‌. می‌توانیم از گوشت چرخ شده و تخم مرغ پخته و جعفری و آبلیمو و سس گوجه فرنگی و ادویه مایه بسیار خوبی درست کرد که بسته به مایع داخل آن اسم پیراشکی هم مشخص می‌شود.

خمیر را به چانه‌های خیلی کوچک در می‌آوریم و آن را با دست باز می‌کنیم.

مایه مورد نظر را در وسط آن می‌گذاریم.

در قابلمه گودی که عمیق باشد مقدار زیادی روغن می‌ریزیم و آنها را در روغن سرخ می‌کنیم.

حرارت چراغ را کم می‌کنیم تا پیراشکی کاملاً مغز پخت شود

از روغن بیرون آورده و سر میز می‌بریم.