پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024


مجله ویستا

تارت توت فرنگی


تارت توت فرنگی

● مواد لازم
▪ کره ۱۵۰ گرم
▪ شکر ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
▪ زرده تخم مرغ ۱ عدد
▪ آب پرتقال ۲ قاشق سوپخوری
▪ آرد ذرت (برای داخل تارت) ۳ قاشق غذاخوری (۵۰ گرم)
▪ وانیل (برای داخل تارت) ۲/۱ قاشق …

مواد لازم

کره ۱۵۰ گرم

شکر ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

زرده تخم مرغ ۱ عدد

آب پرتقال ۲ قاشق سوپخوری

آرد ذرت (برای داخل تارت) ۳ قاشق غذاخوری (۵۰ گرم)

وانیل (برای داخل تارت) ۲/۱ قاشق چایخوری

پودر بادام (برای داخل تارت) ۲ قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ (برای داخل تارت) ۲ عدد

کره (برای داخل تارت) ۲۵ گرم

شیر (برای داخل تارت) ۱ پیمانه

خامه + توت فرنگی+ژله قرمز به میران لازم

شکر (برای داخل تارت) ۱۰۰ گرم

آرد ۲ پیمانه یا ۲۵۰ گرم

نمک ۴/۱ قاشق چایخوری

وانیل ۴/۱ قاشق چایخوری

پنیر خامه ای(برای داخل تارت) ۱۵۰ گرم

طرز تهیه

ابتدا آرد و شکر و نمک و وانیل را با هم در یک کاسه ریخته و مخلوط می کنیم کره را اضافه کنید و با نوک انگشت مخلوط کرده تا به شکل خرده نان درآید سپس زرده تخم مرغ و آب پرتقال را اضافه کرده تا خمیر مورد نظر بدست بیاید . خمیر را در قالب پهن کرده و به مدت ۲۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید . سپس یک تکه کاغذ حبوبات روی آن قرار دهید و به مدت یک ربع داخل فر ۲۰۰ درجه سانتی گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید ( قبل از اینکه خمیر را داخل فر بگذارید با چنگال آن را سوراخ سوراخ کنید ) سپس آن را خارج کرده کاغذ محتوی حبوبات را برداشته و مجدداٌ داخل فر ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت یک ربع دیگر بپزید . سپس کرم فوق را آماده کرده مقداری خامه بزنید . کف نان تارت و بعد کرم را روی آن ریخته توت فرنگی ها را چیده و سپس ژله قرمز نیم بند رقیق را با قاشق روی آن بدهید و بعد با خامه آن را تزئین کنید . برای تهیه کرم ابتدا شکر و آرد ذرت، پودر بادام، وانیل ، زرده تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید . مرتب هم بزنید تا کمی غلیظ شود سپس کره را اضافه کرده و اجازه دهید تا کرم مورد نظر بدست بیاید بعد از سرد شدن کرم پنیر خامه ای را بزنید با همزن سپس به مواد اضافه نمایید .

groohashpazi.blogfa.com