پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
تارت توت فرنگی
مواد لازم
کره ۱۵۰ گرم
شکر ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
آب پرتقال ۲ قاشق سوپخوری
آرد ذرت (برای داخل تارت) ۳ قاشق غذاخوری (۵۰ گرم)
وانیل (برای داخل تارت) ۲/۱ قاشق چایخوری
پودر بادام (برای داخل تارت) ۲ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ (برای داخل تارت) ۲ عدد
کره (برای داخل تارت) ۲۵ گرم
شیر (برای داخل تارت) ۱ پیمانه
خامه + توت فرنگی+ژله قرمز به میران لازم
شکر (برای داخل تارت) ۱۰۰ گرم
آرد ۲ پیمانه یا ۲۵۰ گرم
نمک ۴/۱ قاشق چایخوری
وانیل ۴/۱ قاشق چایخوری
پنیر خامه ای(برای داخل تارت) ۱۵۰ گرم
طرز تهیه
ابتدا آرد و شکر و نمک و وانیل را با هم در یک کاسه ریخته و مخلوط می کنیم کره را اضافه کنید و با نوک انگشت مخلوط کرده تا به شکل خرده نان درآید سپس زرده تخم مرغ و آب پرتقال را اضافه کرده تا خمیر مورد نظر بدست بیاید . خمیر را در قالب پهن کرده و به مدت ۲۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید . سپس یک تکه کاغذ حبوبات روی آن قرار دهید و به مدت یک ربع داخل فر ۲۰۰ درجه سانتی گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید ( قبل از اینکه خمیر را داخل فر بگذارید با چنگال آن را سوراخ سوراخ کنید ) سپس آن را خارج کرده کاغذ محتوی حبوبات را برداشته و مجدداٌ داخل فر ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت یک ربع دیگر بپزید . سپس کرم فوق را آماده کرده مقداری خامه بزنید . کف نان تارت و بعد کرم را روی آن ریخته توت فرنگی ها را چیده و سپس ژله قرمز نیم بند رقیق را با قاشق روی آن بدهید و بعد با خامه آن را تزئین کنید . برای تهیه کرم ابتدا شکر و آرد ذرت، پودر بادام، وانیل ، زرده تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید . مرتب هم بزنید تا کمی غلیظ شود سپس کره را اضافه کرده و اجازه دهید تا کرم مورد نظر بدست بیاید بعد از سرد شدن کرم پنیر خامه ای را بزنید با همزن سپس به مواد اضافه نمایید .
groohashpazi.blogfa.com