پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
لیزر به جنگ دشمنان فضایی زمین میرود
DE-STAR پروژهای است که برای منحرف کردن مسیر یا سوزاندن و تبخیر سیارکهایی که زمین را تهدید میکنند، طراحی شده است. این موضوع یک فیلم یا داستان علمی- تخیلی نیست، بلکه ابزاری است که قرار است بزودی به صورت عملی کار خود را آغاز کند. DE-STAR مخفف انرژی هدایت شده هدفگیری خورشیدی سیارکها است.
DE-STAR شبیه کبریت های مقوایی است که در یک سر آن لیزرهای مخصوص و در سر دیگر آن پنل های فتوولتائیک مخصوصی است که انرژی لازم را برای تخریب از خورشید دریافت می کنند. با همزمان سازی پرتوهای لیزر می توان یک آرایه فازی که قابلیت تولید یک پرتو هدایت پذیر ۷۰ گیگا واتی دارد، تولید کرد. پرتوی لیزری می تواند سوراخی به قطر ۳۰ متر روی سیارکی ایجاد کند که فاصله آن از ماهواره به اندازه فاصله زمین از خورشید است. این لیزر می تواند دمای سطح سیارک را به هزاران درجه سانتی گراد برساند. این میزان گرما به اندازه ای است که تمام مواد شناخته شده عالم در این دما تبخیر خواهد شد. این ابزار قادر است در عرض کمتر از یک ساعت سیارکی معادل آنچه را در زمستان گذشته در آسمان روسیه منفجر شد، کاملا تبخیر کند.
بعلاوه تبخیر مواد سیارک نیرویی معادل نیروی تولید شده توسط بوستر راکت یک شاتل فضایی و در جهت مخالف تولید می کند. این به آن معناست که شما می توانید با تاباندن کوتاه مدت یک لیزر و استفاده از انرژی آزادشده برای تغییر مدار سیارک، آن را از مسیر خودش منحرف کنید.
همچنین از DE-STAR می توان برای تامین انرژی برخی وسایل روی زمین یا ابزار فضایی استفاده کرد. شما می توانید نیروی الکتریسیته تولید شده را به وسیله امواج مایکروویو (و نه از طریق اشعه لیزر ) به محل مورد نظر ارسال و از آن استفاده کنید. همچنین می توانید از لیزر برای پیشراندن مستقیم فضاپیما استفاده کنید.
البته باید به یک نکته اشاره کرد که برای تبخیر کامل سیارک هر یک از صفحات کبریت مقوایی ما باید تا ۹.۵ کیلومتر طول داشته باشد و تاکنون چنین سازه ای در فضا ساخته نشده، اما اگر یک اراده جهانی وجود داشته باشد می توان چنینی سازه ای را در ۳۰ تا ۵۰ سال آینده ساخت. از آنجا که این سیستم کاملا ماژولار است می توان کار ساخت را با نمونه های کوچک تر و به عنوان مثال با ساخت نمونه یک متری آغاز کرد. با چنین نمونه ای شما می توانید شامتان را از فاصله ۱۰۰۰ کیلومتری بپزید!
popsci
مترجم: آتنا حسن آبادی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست