چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
آبگوشت محلی
این غذا را زنان عشایر با مهارت و طعم خوبی درست کرده و اکثراً در سفره های افطارشان از آن به جای آش استفاده می کنند.
مواد لازم
یک عدد پیاز
یک فنجان نخود
یک قاشق غذاخوری روغن
۵۰۰ گرم گوشت
نمک، فلفل و زردچوبه
طرز تهیه
ابتدا پیاز را پوست گرفته و در روغن بخوبی تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس کمی نمک و زردچوبه و فلفل به آن اضافه کرده و گوشت ها را که تکه- تکه کرده اید به روغن بیفزایید تا برای چند دقیقه در آن تفت داده شود. سپس نخود و آب جوشیده را اضافه کنید.آبگوشت محلی عشایر با حرارت ملایم باید پخته شده و جا بیفتد.
[ندا افرا]
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس دولت سیزدهم قوه قضائیه خلیج فارس لایحه بودجه 1403 شورای نگهبان دولت حجاب مجلس یازدهم
تهران قوه قضاییه پلیس سیل آموزش و پرورش شهرداری تهران فضای مجازی سلامت شورای شهر تهران دستگیری سازمان هواشناسی قتل
خودرو بانک مرکزی ایران خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا سایپا دلار بازار خودرو مالیات تورم ارز
تلویزیون سریال پایتخت سینمای ایران سینما دفاع مقدس رسانه موسیقی تئاتر فیلم رسانه ملی کتاب
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان نتانیاهو ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان تراکتور باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال لیگ برتر رئال مادرید فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
هوش مصنوعی ناسا اپل تسلا تبلیغات فناوری پهپاد همراه اول گوگل آیفون
داروخانه مسمومیت دیابت خواب کاهش وزن طول عمر سلامت روان بارداری آلزایمر