شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

کتلت نخود | طرز تهیه کتلت نخود


مواد لازم برای کتلت نخود
 
نخود پخته :400 گرم
روغن مایع :6 قاشق غذاخوری
پیاز قرمز متوسط :یک عدد، ساطوری
پودر زیره سبز :2 قاشق چایخوری
پودر گشنیز :2 قاشق چایخوری
پاپریکا :2 قاشق چایخوری
جعفری و شوید ساطوری :4 قاشق غذاخوری
رنده پوست لیمو :یک عدد
آرد سفید :2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل :به میزان لازم

کتلت نخود | طرز تهیه کتلت نخود
 
طرز تهیه کتلت نخود
نخود پخته را به همراه چند قاشق غذاخوری از آب آن به وسیله غذاساز یا گوشت کوب برقی خمیر کنید.
دو پیاز ساطوری، ادویه جات، شوید، جعفری و پوست لیموی رنده شده را به مایه  نخود اضافه و خوب مخلوط کنید.
نمک و فلفل آن را اندازه کنید. اگر مایه به دست آمده شل بود، کمی آرد سفید به آن اضافه کنید تا به غلظت لازم برسد.
از مایه نخود به اندازه یک گردوی بزرگ بردارید و آن را به شکل کتلت درآورید.
کتلت ها را در آرد بغلتانید و حداقل نیم ساعت در یخچال بگذارید تا خود را بگیرد.
روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کنید و هر طرف کتلت ها را 5 دقیقه در آن سرخ کنید تا برشته شود.
نکات تکمیلی در مورد کتلت نخود

کتلت نخود جزو کتلت و شامی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
کتلت نخود را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کتلت نخود ، طرز تهیه کتلت نخود