شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا
شیرینی نیمان
مواد لا زم:
شکر ۲ پیمانه
شکر قهوه ای ۲ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
پودر وانیل ۲ قاشق مربا خوری
آرد ۴ پیمانه
مخلوطی از آرد جو ۵ پیمانه
نمک ۱ قاشق مربا خوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
جوش شیرین ۲ قاشق مربا خوری
ورقه های شکلاتی نیم کیلو
آجیل ۳ پیمانه
طرز تهیه:
کرم کره ای و دو نوع شکر را با هم مخلوط می کنیم. تخم مرغ و وانیل را اضافه می کنیم و سپس این مایع را با آرد- آرد جو- نمک – بیکینگ پودر وجوش شیرین مخلوط می کنیم. ورقه های شکلات و آجیل را اضافه می کنیم. و آن را به صورت گلوله هایی می غلتانیم و آنها را به فاصله ۲ اینچ از یکدیگر روی کاغذ مخصوص شیرینی پزی می چینیم. آنها را می گذاریم تا ۱۰ دقیقه بپزد دمای فر باید ۳۷۵ درجه فارنهایت باشد. از این مایع می توان حدود ۱۱۰ شیرینی تهیه کرد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست