یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا
ژیگو
مواد لازم:
گوشت مغز ران گوساله
سیر، ▪ دنبه
گوجهفرنگی
نمک و فلفل و زردچوبه
روغن
سیبزمینی سرخ شده برای دور آن
روش تهیه:
گوشت و دنبه را خوب بشویید. سیر را پوست بکنید و بشویید. دنبه را به صورت تکههایی کمی بزرگتر از قیمه درآورید.
گوشت را با نوک چاقو سوراخ کنید. در یک سوراخ سیر و در یک سوراخ دنبه قرار دهید تا تمام سطح گوشت به این ترتیب پر شود.
برای آن که مواد خارج نشود، اطراف آن را با نخ تمیزی ببندید و آن را در روغن سرخ کنید (بدون نمک). رب را با مقدار لازم آب مخلوط کنید و روی گوشت بریزید و بگذارید با شعله کم بپزد. وقتی خوب پخت، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و بگذارید آب آن کاملاً تمام شود و به روغن بیفتد.
بعد نخها را جدا کنید و آن را حلقهحلقه ببرید و در دیس قرار دهید و اطراف آن را با سیب زمینی تزیین کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات انتخابات مجلس مجلس دوازدهم مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور وزارت کشور شورای نگهبان رئیس جمهور رئیسی رهبر انقلاب
ایران زلزله تهران هواشناسی سیل فضای مجازی شهرداری تهران سازمان هواشناسی پلیس بارش باران قتل آموزش و پرورش
خودرو حقوق بازنشستگان قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار ایران خودرو گاز بانک مرکزی بازار خودرو نمایشگاه نفت مالیات نفت
نمایشگاه کتاب رضا عطاران تلویزیون کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران سینما دفاع مقدس سریال مهران مدیری کتابخوانی
فناوری اینترنت
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه اسرائیل جنگ غزه آمریکا حماس روسیه سازمان ملل رفح اوکراین افغانستان
پرسپولیس فوتبال لیگ برتر استقلال هوادار لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران رئال مادرید سپاهان باشگاه پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا بازی
رشد شفق قطبی ایلان ماسک طوفان خورشیدی اپل ناسا گوگل هوش مصنوعی فیبرنوری ماهواره
مغز استرس فشار خون بارداری شیر زایمان سرماخوردگی