جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

کاپ کیک مرغ و پارمیزان


کاپ کیک مرغ و پارمیزان

فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و ۸ قالب کیک را کمی چرب کنید یا کاغذ روغنی در آن قرار دهید.

مواد لازم برای مخلوط مرغ

*مرغ چرخ کرده- نیم کیلوگرم

* خرده نان-۳قاشق غذاخوری

*سیر تازه ریز خرد شده- ۲ قاشق مرباخوری

*نمک و فلفل- هر یک نصف قاشق مرباخوری

*تخم مرغ- یک عدد

*مواد رویه:

*آرد- نصف پیمانه

*خرده نان- نصف پیمانه

*تخم مرغ کمی هم زده شده- یک عدد

مواد روی کاپ کیک:

مقداری سس کچاپ

*برش های پنیر- ۴ عدد

طرز تهیه:

*فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و ۸ قالب کیک را کمی چرب کنید یا کاغذ روغنی در آن قرار دهید.

*تمامی مواد مرغ را با هم مخلوط کنید و به شکل ۸ توپک در بیاورید.

*تمامی مواد رویه را در ظرف های جداگانه قرار دهید. هر توپک را ابتدا در آرد، تخم مرغ و خرده نان بغلتانید و در قالب کاپ کیک قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. روی هر یک مقداری سس کچاپ بمالید و سپس یک تکه پنیر بگذارید و دوباره به مدت ۵ دقیقه در فر قرار دهید.

خواص تخم مرغ:

تخم مرغ یکی از مواد غذایی است که به طور طبیعی ویتامین Dتولید می کند.

ارزش کالری هر یک عدد

کالری ۲۱۰

چربی ۱۰ گرم

کلسترول ۱۰۵ میلی گرم

سدیم ۴۸۰ میلی گرم

کربوهیدرات ۱۵ میلی گرم

فیبر غذایی یک گرم

پروتئین ۱۶ گرم