جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

سالاد سبزی


سالاد سبزی

● مواد لازم:
▪ سیب زمینی اسلامبولی=نیم کیلو
▪ سس مایونز=یک پیمانه
▪ روغن زیتون=۲/۱ پیمانه
▪ سرکه=۲/۱ پیمانه
▪ فلفل سبز دلمه ای=۳ تا ۴ عدد
▪ گوجه فرنگی سفت یک اندازه=۴ تا ۵ عدد
▪ تخم مرغ …

مواد لازم:

سیب زمینی اسلامبولی=نیم کیلو

سس مایونز=یک پیمانه

روغن زیتون=۲/۱ پیمانه

سرکه=۲/۱ پیمانه

فلفل سبز دلمه ای=۳ تا ۴ عدد

گوجه فرنگی سفت یک اندازه=۴ تا ۵ عدد

تخم مرغ پخته شده سفت=۴ عدد

نمک و فلفل=بمقدار کافی

طرز تهیه:

سیب زمینی را می پزیم پوست می کنیم و بشکل خلال در می آوریمبعد نصف سرکه را در سس مایونز ریخته کمی خردل به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و سیب زمینی را داخل این سس ریخته و مخلوط می نمائیم. فلفل را شسته بشکل خلال خرد می نمائیم و وسط ظرف مناسب گردی می ریزیم. گوجه فرنگی را بشکل حلقه می بریم و دور فلفل می چینیم و مخلوط سیب زمینی با سس را دور گوجه فرنگی قرار می دهیم. بقیه روغن زیتون و سرکه و کمی نمک و فلفل را مخلوط می کنیم و روی فلفل و گوجه فرنگی می دهیم و سه عدد از تخم مرغ های سفت را با قالب یا کارد قاچ قاچ می بریم و روی فلفل بشکل شعاع یا ستاره می چینیم و یک عدد تخم مرغ باقیمانده را وسط آن رانده می کنیم.