چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

بادمجان همراه با سبزیجات


بادمجان همراه با سبزیجات

● مواد لازم:
روغن زیتون: ۲قاشق مرباخوری
پیاز خردشده: یک عدد بزرگ
قارچ خرد شده: ۲۲۴گرم
کدو خردشده: ۳عدد کوچک
گوجه فرنگی خرد شده: نیم کیلوگرم
مرزنگوش خشک: یک قاشق مرباخوری
آویشن …

مواد لازم:

روغن زیتون: ۲قاشق مرباخوری

پیاز خردشده: یک عدد بزرگ

قارچ خرد شده: ۲۲۴گرم

کدو خردشده: ۳عدد کوچک

گوجه فرنگی خرد شده: نیم کیلوگرم

مرزنگوش خشک: یک قاشق مرباخوری

آویشن خشک: نصف قاشق مرباخوری

فلفل سیاه: نصف قاشق مرباخوری

فلفل قرمز: یک چهارم قاشق مرباخوری

بادمجان با برش های نازک: ۲عدد بزرگ

سفیده تخم مرغ زده شده: ۲عدد

خرده نان: نصف پیمانه

پنیر پارمیزان رنده شده: یک چهارم پیمانه

پنیر مازورلا: ۲قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

پیاز را کمی در روغن تفت دهید، طوری که رنگ آن طلایی نشود. قارچ و کدو را اضافه کنید و به مدت ۲دقیقه پخت را ادامه دهید. ادویه و گوجه فرنگی را نیز اضافه کنید و بگذارید به آرامی بپزد تا سس کمی غلیظ شود. سفیده تخم مرغ را در یک ظرف و خرده نان را در ظرف دیگر بگذارید. برش های بادمجان را ابتدا در سفیده تخم مرغ و سپس در خرده نان بغلتانید. ماهیتابه نچسب را کمی چرب کنید و هر دو طرف بادمجان ها را روی ماهیتابه قرار دهید تا خرده های نان طلایی شود. در ظرف پیرکس ابتدا لایه ای بادمجان سرخ شده و سپس سس و دوباره بادمجان و سپس سس بگذارید این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود. روی مواد، پنیرها را بریزید و پس از ۱۰دقیقه یا وقتی که پنیر شروع به جوشیدن کرد آن را بردارید و در فر که از قبل روی دمای ۱۷۵درجه سانتیگراد تنظیم شده قرار دهید.