چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

کاهو خطر حمله قلبی را کاهش می دهد


کاهو خطر حمله قلبی را کاهش می دهد

کاهو معمولا سبزی است که برای تهیه سالاد مورد مصرف قرار می گیرد. کاهو در رنگ، اندازه و ظاهر متفاوتی یافت می شود و بومی خاورمیانه است. کشت این گیاه به چهارهزار و ۵۰۰ سال قبل باز می …

کاهو معمولا سبزی است که برای تهیه سالاد مورد مصرف قرار می گیرد. کاهو در رنگ، اندازه و ظاهر متفاوتی یافت می شود و بومی خاورمیانه است. کشت این گیاه به چهارهزار و ۵۰۰ سال قبل باز می گردد.

کاهو سرشار از ویتامین C و بتاکاروتن است که برای قلب بسیار مفید است. این دو ماده از رسوب کلسترول در دیواره رگ های خونی جلوگیری می کند.

فیبر موجود در کاهو به سلامت سیستم گوارشی کمک می کند.

فولیک اسید موجود در کاهو، ماده شیمیایی موجود در بدن به نام « Homocysteine» را به مواد بی خطر تبدیل می کند و در نتیجه خطر حمله قلبی را کاهش می دهد.

پتاسیم آن در پایین آوردن فشار خون بالا که علت دیگر بیماری قلبی است نیز کمک می کند.

مؤسسه سرطان آمریکا، کاهو را در فهرست مواد غذایی که با سرطان مقابله می کند، آورده است.در سایت «ehow» آمده است که این گیاه در عین داشتن کالری کم، آب زیادی دارد. کاهو سرشار از ویتامین A، K،B۲، پتاسیم، آهن و فسفر است.

مخلوطی از آب کاهو، آب لیمو، نعناع و عسل داروی موثری برای درمان حالت تهوع، استفراغ، سوء هاضمه، یرقان و بواسیر به حساب می آید.

مخلوطی از آب کاهو و روغن گل سرخ را روی پیشانی و گیجگاه بمالیدکه علاوه بر تسکین سردرد، در بی خوابی نیز مفید است.

مصرف کاهو که سرشار از آهن است به بیماران کم خونی توصیه می شود.

این گیاه مانع سقط جنین می شود و در ترشح هورمون های Progesterone که در دوران شیر دهی باعث افزایش شیر می شود، کمک می کند.

مصرف مخلوطی از آب اسفناج و کاهو برای تقویت ریشه مو و رشد مو مفید است.

کاهو نقش مهمی در تصفیه خون دارد.

توجه داشته باشید هر چه برگ کاهو سبزتر باشد ارزش غذایی بالاتری دارد.