دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
برنج سرخ شده
مواد لازم :
تخممرغ زده شده:
۲ عدد
سس سویا:
یک قاشق مرباخوری
روغن کنجد:
یک قاشق غذاخوری
سیر له شده:
یک حبه
روغن مایع:
یک قاشق غذاخوری
کرفس حلقه شده:
یکدوم فنجان
قارچ تازه خرد شده:
یک فنجان
برنج پخته:
۲ فنجان
هویج ریز خلال شده:
یک عدد
سس سویا:
۲ قاشق غذاخوری
کنسرو نخودفرنگی:
یکدوم فنجان
پیازچه خرد شده:
یکچهارم فنجان
روش تهیه :
تخممرغها و یک قاشق مرباخوری سس را با هم مخلوط کنید. روغن کنجد را در ماهیتابهای داغ بریزید و روی شعله بگذارید. مخلوط تخممرغ و سیر را بریزید، بهم بزنید تا بپزند. املت را تکه تکه کنید و کنار بگذارید، روغن مایع را در ماهیتابه بریزید و روی شعله متوسط تا زیاد بگذارید. سپس کرفس را به آن اضافه کرده و یک دقیقه سرخ کنید. قارچ را هم اضافه کنید و یک تا ۲ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. برنج پخته، هویج، پیاز خردشده و نخود را مخلوط کنید. ۲ قاشق سس روی مخلوط بپاشید و ۴ تا ۶ دقیقه روی حرارت بگذارید. کمی بهم بزنید و املت را هم اضافه کنید. (به این غذا میتوانید ۱۲ عدد میگو اضافه کنید.)
مجله زندگی ایده آل
باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir
مسعود پزشکیان پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ایران انتخابات ریاست جمهوری 1403 سعید جلیلی دولت چهاردهم رئیس جمهور انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ ریاست جمهوری
آلودگی هوا سازمان هواشناسی آتش سوزی تهران کنکور شهرداری تهران قتل سلامت آموزش و پرورش پلیس قوه قضاییه پلیس راهور
قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا بانک مرکزی خودرو بازار خودرو بورس واردات خودرو بازار سرمایه حقوق بازنشستگان دلار ایران خودرو
عاشورا کربلا تلویزیون کتاب سینمای ایران رسانه ملی سریال رامبد جوان سینما هنرمندان
کنکور ۱۴۰۳ طب سنتی ماهی باتری ربات
رژیم صهیونیستی فرانسه جنگ غزه فلسطین غزه روسیه آمریکا اسرائیل انگلیس جو بایدن چین حماس
فوتبال پرسپولیس استقلال خوان کارلوس گاریدو باشگاه پرسپولیس یورو 2024 لیگ برتر علیرضا بیرانوند نقل و انتقالات لیگ برتر تیم ملی آلمان تیم ملی اسپانیا ترکیه
ناسا سامسونگ هوش مصنوعی
سازمان غذا و دارو رژیم غذایی ویتامین تب دانگ کاهش وزن فشار خون آلزایمر پوکی استخوان کودک