دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا

ککتل میوه با بستنی


شربت قند  :  ۱.۵ فنجان
پوست لیمو ترش  :  ۱۰۰ گرم
آناناس کنسرو شیرین  :  ۲۰۰ گرم
کمپوت هلو  :  ۲۰۰ گرم
زرد آلو پخته  :  ۲۰۰ گرم
بستنی  :  ۲۵۰ گرم
مربا  :  ۱۰۰ گرم


این ککتل میوه بسیار لذیذ و …

شربت قند  :  ۱.۵ فنجان

پوست لیمو ترش  :  ۱۰۰ گرم

آناناس کنسرو شیرین  :  ۲۰۰ گرم

کمپوت هلو  :  ۲۰۰ گرم

زرد آلو پخته  :  ۲۰۰ گرم

بستنی  :  ۲۵۰ گرم

مربا  :  ۱۰۰ گرم

این ککتل میوه بسیار لذیذ و در فصل تابستان بسیار مطبوع است و برای سرو کردن آن از لیوانهای پایه بلند بستنی‌خوری استفاده می‌کنیم.

در هر لیوان مقداری شربت پرتقال یا شربت قند معطر شده با رنده پوست لیموترش می‌ریزیم و با مقداری کمپوت خرد شده از قبیل کمپوت آناناس، هلو، زرد آلو داخل ظرف را پر می‌کنیم و مقداری بستنی از هر نوع که دوست داریم روی آن قرار می‌دهیم. و در صورت امکان یک حلقه مربای پرتقال یا کمپوت آناناس روی آن قرار می‌دهیم.