دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

تُست ماهی دودی


تُست ماهی دودی

● مواد لازم برای ۴ تا۶ نفر
▪ نان باگت: یک عدد
▪ کره: ۲ قاشق غذاخوری
▪ سس مایونز: ۴ قاشق غذاخوری
▪ پیازچه: ۲ عدد ساطوری
▪ آبلیموترش: ۲ قاشق غذاخوری
▪ ماهی دودی: ۲۰۰ گرم
▪ سبزی‌های معطر: …

مواد لازم برای ۴ تا۶ نفر

نان باگت:

یک عدد

کره:

۲ قاشق غذاخوری

سس مایونز:

۴ قاشق غذاخوری

پیازچه:

۲ عدد ساطوری

آبلیموترش:

۲ قاشق غذاخوری

ماهی دودی:

۲۰۰ گرم

سبزی‌های معطر:

چند ساقه

نمک و فلفل:

به میزان لازم

روش تهیه:

نان باگت را به ورقه‌های ۲سانتی‌متری برش بزنید؛ کره را روی آن‌‌ها مالیده و در فر گریل کنید تا کمی برشته شوند.

سس مایونز، آبلیمو و پیازچه را مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

سس را روی نان مالیده و تکه‌های ماهی را همراه سبزی‌ها به دلخواه روی آن بچینید.

توصیه های ویژه

۱- ماهی دودی و شور غیر از بعضی نواحی ساحلی ایران معمولا طرفدار ندارد چون بیشتر مردم روش استفاده از آن را نمی‌دانند. ماهی دودی و ماهی شور با هم تفاوت داشته و معمولا ماهی دودی طرفدار بیشتری دارد. تازگی‌ها بعضی شرکت‌های ایرانی انواع ماهی دودی را با بسته‌بندی بهداشتی به بازار عرضه کرده‌اند. این دستور یک پیش‌غذای سریع و خوشمزه با ماهی دودی است که از خوردن آن لذت خواهید برد.

۲- همان‌طور که در عکس می‌بینید نحوه چیدمان ماهی، سس و سبزی روی نان به سلیقه شما بستگی دارد. با انواع سبزی‌ها، گوجه‌فرنگی و... اسنک‌هایی با طعم‌های متفاوت تهیه کنید.