پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

ماهی اوزون برون


ماهی اوزون برون : ۲ کیلو
آب :  ۱.۵ لیتر
برگ بو : ۳ عدد
میخک : ۳ عدد
فلفل : ۳ عدد
نمک : ۲ قاشق مربا خوری
سرکه : ۰.۲۵ فنجان
ماهی را با آب و نمک و فلفل و برگ بو و سرکه و میخک می‌گذاریم روی آتش تا جوش …

ماهی اوزون برون : ۲ کیلو

آب :  ۱.۵ لیتر

برگ بو : ۳ عدد

میخک : ۳ عدد

فلفل : ۳ عدد

نمک : ۲ قاشق مربا خوری

سرکه : ۰.۲۵ فنجان

ماهی را با آب و نمک و فلفل و برگ بو و سرکه و میخک می‌گذاریم روی آتش تا جوش آید.شعله آتش را کم می‌کنیم و در قابلمه را محکم می‌بندیم و می‌گذاریم سنجاق جوش بپزد و آب کاملاً به خورد ماهی برود.از قابلمه بیرون آورده پوست آن را غلافی در می‌آوریم، گوشت آن را بدون تیغ بزرگ در دیس به دلخواه خود قرار می‌دهیم و می‌گذاریم سرد بشود.با مایونز سرد تزئین می‌کنیم و سرو می‌کنیم.