سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

سوفله سبزی و گل کلم


سوفله سبزی و گل کلم

● مواد لازم
▪ پنیر گرویر: ۱۵۰ گرم
▪ زرده تخم مرغ: ۶ عدد
▪ سفیده تخم مرغ: ۸ عدد
▪ سس مایونز: ۲ فنجان
▪ گل کلم: ۷۰ گرم
▪ قارچ: ۷۰ گرم
▪ نخود فرنگی: ۷۰ گرم
▪ پیاز ریز سفید: ۷۰ گرم
▪ فلفل: قدری
▪ …

مواد لازم

پنیر گرویر:

۱۵۰ گرم

زرده تخم مرغ:

۶ عدد

سفیده تخم مرغ:

۸ عدد

سس مایونز:

۲ فنجان

گل کلم:

۷۰ گرم

قارچ:

۷۰ گرم

نخود فرنگی:

۷۰ گرم

پیاز ریز سفید:

۷۰ گرم

فلفل:

قدری

نمک:

قدری

طرز تهیه

فر را قبلا با حرارت ۴۰۰ درجه گرم می کنیم سبزی های پخته از قبیل گل کلم و قارچ و هویج را ریز خرد میکنیم بعد زرده تخم مرغ را با کمی نمک خوب می زنیم و ته ظرف نسوز متناسب با مایه را چرب می کنیم و کمی پنیر رنده شده داخل ظرف می پاشیم سپس زرده تخم مرغ را با سس سفید مخلوط و سبزی های آماده شده را به این مایه اضافه می کنیم و سفیده تخم مرغ را جداگانه آنقدر می زنیم که از تخم مرغ زنی نریزد و مایه را با سفیده مخلوط می کنیم و در ظرف اماده شده می ریزیم ، باید سر ظرف یک تا دو سه سانتیمتر خالی بماند آنگاه بقیه پنیررنده شده را روی سوفله می پاشیم.

در ظرف یا سینی فر کمی آب می ریزیم و ظرف سوفله را در آن قرار می دهیم و کف فر می گذاریم و حرارت را روی ۳۵۰ درجه تنظیم می کنیم.سوفله یک ساعت باید در فر بماند در این مدت بهیچ وجه در فر را باز نمی کنیم.سوفله باید بالا بیاید و پف کند و روی آن کاملا طلائی شود و بلافاصله بعد از پختن نیز باید خورده شود.

ممکن است ظرف سوفله را مستقیما کف فر قرار داد ولی سوفله اگر در ظرف آب قرار بگیرد لطیف تر می شود. سوفله را می توان با یکی از سبزی های فوق تهیه کرد.