جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

تخم مرغ و سالاد کالباس


تخم مرغ و سالاد کالباس

● مواد لازم
▪ یک مشت پر کاهوی خرد شده
▪ دو برش کالباس
▪ یک قاشق مرباخوری موسیر خرد شده
▪ یک برش نان ایتالیایی یا فرانسوی
▪ یک عدد تخم مرغ
▪ دو قاشق مرباخوری کره
▪ یک قاشق مرباخوری …

مواد لازم

یک مشت پر کاهوی خرد شده

دو برش کالباس

یک قاشق مرباخوری موسیر خرد شده

یک برش نان ایتالیایی یا فرانسوی

یک عدد تخم مرغ

دو قاشق مرباخوری کره

یک قاشق مرباخوری روغن زیتون

یک قاشق مرباخوری سرکه

کمی سس خردل و نمک و فلفل

طرز تهیه

کالباس را در تابه ای قرار داده و به آرامی آن را تا جایی حرارت دهید که طلایی رنگ شود. سپس نان ها را به مکعب های کوچک تقسیم کرده و کره را به تابه اضافه کرده و صبر کنید تا نان ها طلایی رنگ شود. کاهوی خرد شده را با کالباس، موسیر خرد شده، نمک، فلفل، سرکه و روغن زیتون در ظرف مناسبی بریزید. قابلمه کوچکی را از آب پر کرده و روی گاز قرار دهید و صبر کنید تا به جوش بیاید سپس تخم مرغ را در آن بشکنید. چند دقیقه بعد تخم مرغ را با کفگیر از درون آب خارج کرده و روی سالاد قرار دهید.

[مریم سعادتی]