یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مصلحات غذایی
در طب سنتی برخلاف تغذیه و طب جدید تقریبا برای خوردن هر چیزی از مصلح استفاده می شود. مصلح عبارت است از ماده ای خوراکی یا غیرخوراکی که مصرف توأم آن با سایر مواد، از عارضه احتمالی ایجاد شده آن ها جلوگیری می کند. از نظر قدما مصلح غذایی باید چندین ویژگی داشته باشد. ممکن است مصلح خوراکی، بوییدنی یا مالیدنی و یا نظایر آن باشد؛ به عنوان گل گاوزبان با طبع گرم و خشک خود خواص گوناگونی دارد و از جمله خواص مهم آن، کاهش فشارخون است. اما ممکن است افراد گرم مزاج آن را دم و میل کنند و برعکس خاصیت آن دچار فشارخون شوند! علت این امرآن است که در بسیاری از موارد همراه آن نیاز به خوردن مصلحی مانند لیموترش داریم و اگر گرم مزاجان، گل گاوزبان را با مصلح خود مصرف کنند، دیگر نه تنها دچار فشارخون نمی شوند بلکه فشارخونشان کمی هم پایین می آید یا به عنوان مثال مواد ترش مانند آبغوره، آبلیمو یا سرکه به دلیل طبع سرد و خشک گاه باعث سردرد، پادرد، استخوان درد، سرگیجه و افت فشارخون در بیماران سرد مزاج و بلغمی می شود؛ لذا برای خوردن این مواد ترش می توانیم از مصلح عسل استفاده کنیم تا بدین وسیله جلوی عوارض خوراکی های ترش را نیز بگیریم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس شورای اسلامی مجلس حجاب دولت سیزدهم دولت جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد پاکستان رئیسی امام خمینی رئیس جمهور
هواشناسی تهران سیل پلیس شهرداری تهران قتل کنکور وزارت بهداشت فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی پایتخت
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی قیمت طلا سایپا مسکن ایران خودرو تورم مالیات
سریال سینمای ایران تلویزیون سینما موسیقی سریال پایتخت قرآن کریم فیلم مهران مدیری کتاب
خورشید
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه روسیه چین اوکراین حماس عربستان ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی فوتسال جام حذفی آلومینیوم اراک تراکتور سپاهان باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران بارسلونا
هوش مصنوعی تبلیغات فناوری سامسونگ ناسا اپل بنیاد ملی نخبگان آیفون نخبگان
دندانپزشکی خواب کاهش وزن بارداری مالاریا