سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مصلحات غذایی
در طب سنتی برخلاف تغذیه و طب جدید تقریبا برای خوردن هر چیزی از مصلح استفاده می شود. مصلح عبارت است از ماده ای خوراکی یا غیرخوراکی که مصرف توأم آن با سایر مواد، از عارضه احتمالی ایجاد شده آن ها جلوگیری می کند. از نظر قدما مصلح غذایی باید چندین ویژگی داشته باشد. ممکن است مصلح خوراکی، بوییدنی یا مالیدنی و یا نظایر آن باشد؛ به عنوان گل گاوزبان با طبع گرم و خشک خود خواص گوناگونی دارد و از جمله خواص مهم آن، کاهش فشارخون است. اما ممکن است افراد گرم مزاج آن را دم و میل کنند و برعکس خاصیت آن دچار فشارخون شوند! علت این امرآن است که در بسیاری از موارد همراه آن نیاز به خوردن مصلحی مانند لیموترش داریم و اگر گرم مزاجان، گل گاوزبان را با مصلح خود مصرف کنند، دیگر نه تنها دچار فشارخون نمی شوند بلکه فشارخونشان کمی هم پایین می آید یا به عنوان مثال مواد ترش مانند آبغوره، آبلیمو یا سرکه به دلیل طبع سرد و خشک گاه باعث سردرد، پادرد، استخوان درد، سرگیجه و افت فشارخون در بیماران سرد مزاج و بلغمی می شود؛ لذا برای خوردن این مواد ترش می توانیم از مصلح عسل استفاده کنیم تا بدین وسیله جلوی عوارض خوراکی های ترش را نیز بگیریم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست