یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
بیف استروگانف
مواد لازم :
گوشت مغزران گوساله یا راسته پاک کرده :
: یک کیلو
روغن یا کره :
: صد گرم
پیاز متوسط :
: ۳ تا ۴ عدد
آرد :
: یک قاشق سوپخوری
خامه :
: ۱۵۰ گرم
سیب زمینی پشندی :
: یک کیلو و نیم
نمک و فلفل :
: به مقدار کافی
سس سفید :
: نیم پیمانه
طرز تهیه :
پیاز را خلال و در روغن سرخ می کنیم تا طلائی شود . گوشت را ورقه ورقه و بعد خلال می کنیم و می شوئیم و داخل پیاز می ریزیم د حرارت را ملایم می کنیم و در ظرف را می گذاریم تا آب گوشت کاملا کشیده شود . سپس دو لیوان آب در ظرف ریخته و می گذاریم گوشت بپزد و آب گوشت تمام شود . بعد آرد را داخل گوشت می ریزیم و کمی نمک و فلفل می زنیم و بهم می زنیم بعد نصف لیوان آب اضافه می کنیم و می گذاریم دو سه جوش بزند تا سس آن غلیظ شود . سیب زمینی ها را به نازکی یک چوب کبریت خلال کرده و در روغن فراوان سرخ می کنیم . گوشت را در دیس می ریزیم . خامه و سس سفید را روی گوشت می دهیم . سیب زمینی آماده شده را اطراف گوشت می ریزیم .
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
حجاب دولت مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم مجلس جمهوری اسلامی ایران رئیس جمهور گشت ارشاد رئیسی پاکستان امام خمینی سیدابراهیم رئیسی
پلیس تهران وزارت بهداشت قتل شهرداری تهران هواشناسی سیل کنکور فضای مجازی پایتخت زنان آتش سوزی
خودرو دلار بازار خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا مسکن تورم ایران خودرو قیمت
سریال تلویزیون یمن سینمای ایران سینما کیومرث پوراحمد موسیقی سریال پایتخت مهران مدیری فیلم ترانه علیدوستی قرآن کریم
اینترنت کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل غزه فلسطین رژیم صهیونیستی آمریکا جنگ غزه روسیه اوکراین حماس ترکیه ایالات متحده آمریکا طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی فوتسال آلومینیوم اراک تیم ملی فوتسال ایران سپاهان تراکتور باشگاه پرسپولیس لیورپول
هوش مصنوعی تبلیغات ناسا سامسونگ فناوری اپل بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات
کاهش وزن روانشناسی بارداری مالاریا آلزایمر زوال عقل