پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا

کوکو پیازچه | طرز تهیه کوکو پیازچه


مواد لازم برای کوکو پیازچه

400 گرم پیازچه

4 عدد تخم مرغ

2 قاشق غذاخوری آرد

به میزان لازم نمک

به میزان لازم فلفل

به میزان لازم زردچوبه

به میزان لازم روغن

 

کوکو پیازچه | طرز تهیه کوکو پیازچه
 
طرز تهیه کوکو پیازچه
 
پیازچه ها را به صورت حلقه های باریک خردکرده و در کمی روغن تفت دهید و بعد از خنک شدن روغن آن را جدا کرده و کنار بگذارید. تخم مرغ ها را با چنگال هم زده، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید.
 
سفیده تخم مرغ  سرده و زرده آن گرم.  پیازچه و فلفل و زردچوبه گرم هستند.
 
پیازچه ها را به صورت حلقه های باریک خردکرده و در کمی روغن تفت دهید و بعد از خنک شدن روغن آن را جدا کرده و کنار بگذارید. تخم مرغ ها را با چنگال هم زده، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید. تخم مرغ ها را با چنگال هم زده، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید. روغن را در تابه داغ کرده و مایه کوکو را قاشق قاشق در کف تابه بریزید. وقتی یک طرف سرخ شد طرف دیگر را هم سرخ کنید.
 
 
نکته
 
می توانید در مایه کوکوی پیازچه از نصف پیمانه گوجه فرنگی فیله شده هم استفاده کنید.
 


کوکو پیازچه | طرز تهیه کوکو پیازچه
 

نکات تکمیلی در مورد کوکو پیازچه

کوکو پیازچه جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

کوکو پیازچه ، طرز تهیه کوکو پیازچه