جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

سیب زمینی تنوری با پنیر چدار


سیب زمینی تنوری با پنیر چدار

فر را از قبل گرم می کنیم با ۴۰۰ درجه سانتی گراد. سیب زمینی ها را کامل بشویید و بعد از وسط بصورت افقی برش دهید.

مواد لازم

۶ عدد سیب زمینی درشت

۲-۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن مایع

۶ برش بیکن یا کالباس با هر طعمی که دوست دارید

۱ فنجان پنیر چدار رنده شده

۱۲ قاشق غذا خوری خامه ترش

۳ عدد پیازچه خرد شده

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه

۱. فر را از قبل گرم می کنیم با ۴۰۰ درجه سانتی گراد. سیب زمینی ها را کامل بشویید و بعد از وسط بصورت افقی برش دهید.

۲. سپس با چنگال روی آنها را سوراخ کنید و سیب زمینی ها را به مدت ۱ ساعت در فر قرار دهید تا زمانی که آنها پخته شوند . اجازه دهید که سیب زمینی ها سرد وبا استفاده از یک قاشق به آرام فشار دهید تا سیب زمینی پخته شده فشرده شود و یک حفره وسط آن ایجاد شود.

۳. با استفاده از یک قلم مو سطح داخلی و خارجی سیب زمینی ها را روغن زیتون بمالید و سپس با نمک و فلفل آن را مزه دار کنید و سیب زمینی ها را به مدت ۱۰ دقیقه دیگر در فر قرار می دهیم.

۴. در حالی که سیب زمینی ها در فر قرار دارد ، بیکن یا کالباس را درون ماهی تابه با مقدار خیلی کم روغن کمی تفت می دهیم.

۵. ابتدا مقداری پنیر رنده شده چدار ته سیب زمینی ها می ریزیم بعد بیکن سرخ شده را اضافه می کنیم و دوباره روی آن را پنیر چدار می ریزیم و دوباره به مدت ۴-۵ دقیقه در فر قرار می دهیم تا پنیر ها ذوب شوند.

۶. ابتدا مقداری پنیر رنده شده چدار ته سیب زمینی ها می ریزیم بعد بیکن سرخ شده را اضافه می کنیم و دوباره روی آن را پنیر چدار می ریزیم و دوباره به مدت ۴-۵ دقیقه در فر قرار می دهیم تا پنیر ها ذوب شوند.