سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا

سوپ مقوی


سوپ مقوی

● مواد لازم
▪ دو قاشق غذاخوری روغن‌زیتون
▪ یک عدد پیاز بزرگ خردشده
▪ یک حبه سیر خردشده
▪ یک لیتر آب مرغ
▪ نصف فنجان رب گوجه‌فرنگی
▪ نیم‌کیلو لوبیا سبز خردشده
▪ دو عدد هویج بزرگ …

مواد لازم

دو قاشق غذاخوری روغن‌زیتون

یک عدد پیاز بزرگ خردشده

یک حبه سیر خردشده

یک لیتر آب مرغ

نصف فنجان رب گوجه‌فرنگی

نیم‌کیلو لوبیا سبز خردشده

دو عدد هویج بزرگ ورقه شده

یک سوم فنجان سرکه

۴۵۰ گرم گوشت چرخ‌کرده

یک چهارم فنجان برگ نعنای خردشده

یک چهارم فنجان برگ جعفری خردشده

یک عدد تخم‌مرغ

یک و نیم قاشق چای‌خوری نمک

یک چهارم قاشق چای‌خوری فلفل

یک فنجان و نیم نخودفرنگی

یک قاشق چای‌خوری پونه خردشده

نمک و فلفل

یک دوم فنجان گشنیز تازه‌خردشده

طرز تهیه

روغن را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. پیاز خردشده را به آن اضافه کرده و پس از پنج دقیقه سیر را اضافه کنید. تا طلایی رنگ شود، رب گوجه را یک دقیقه تفت داده و آب مرغ را اضافه کنید پس از به جوش آمدن محتویات داخل قابلمه هویج و لوبیاسبز و نخودفرنگی را اضافه کنید.

گوشت چرخ‌کرده را با نعنا، جعفری، تخم‌مرغ، نمک و فلفل بخوبی چنگ زده و به صورت کوفته‌های کوچک درآورید. پس از پخته شدن سبزیجات، کوفته‌ها را درون سوپ ریخته و برای نیم ساعت اجازه دهید تا گوشت بپزد. سپس سرکه را با پونه و گشنیز خردشده روی آن ریخته و سوپ را میل کنید.

نازنین حاتمی