شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
دسر پاناکوتا با ژله لیمو
مواد لازم:
خامه: ۷۵۰ گرم
ژلاتین: ۳قاشق سوپخوری
شکر: ۹۰ گرم
وانیل: یکچهارم قاشق چایخوری
رنده پوست لیمو: یکچهارم قاشق چایخوری
اسانس لیمو: چند قطره
ژله لیمو: یک بسته
روش تهیه:
۱- ابتدا ژله لیمو را طبق معمول آماده کنید و داخل قالب موردنظر بریزید تا ببندد.
۲- ۳ قاشق سوپخوری از خامه را در ظرف کوچکی ریخته، پودر ژلاتین را روی آن بپاشید تا حالت اسفنجی پیدا کند.
۳- خامه باقیمانده را داخل ظرفی ریخته به همراه شکر، وانیل رنده شده، پوست لیمو و اسانس لیمو به دلخواه روی حرارت ملایم قرار دهید تا نسبتا به جوش آید.
۴- از روی حرارت برداشته و بقیه ژلاتین را به آن اضافه کنید، هم زنید تا ژلاتین حل شود.
۵- مواد را روی ژله بستهشده بریزید و بهمدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا کرم ببندد.
۶- سپس جداره قالب را گرم کرده، کرم را در ظرف مورد نظر برگردانید.
پیشنهاد:
۱- در صورت تمایل میتوانید برای داخل کرم از چند قطره اسانس لیمو هم استفاده کنید
۲- شما میتوانید از هر طعم ژلهای که مایلید، برای این دسر استفاده کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست