پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
ماهی ترش و شیرین
مواد لازم :
فیله ماهی اوزون برون:
۶۰۰گرم
آب مرغ:
۲فنجان
رب:
۲قاشق غذاخوری
هویج:
یک عدد
فلفل دلمه:
یک عدد
آرد ذرت:
نصف قاشق غذاخوری
تخممرغ:
یک عدد
نمک:
میزان لازم
سرکه:
۲ قاشق غذاخوری
آب زنجبیل تازه:
یک قاشق چایخوری
شکر:
۴قاشق غذاخوری
طرزتهیه
ماهی را به صورت ورقهای برش زده و ماهی برش خورده را به محلول آرد ذرت و تخممرغ آغشته میکنیم و خوب ورز میدهیم. سپس آن را داخل تابه که از قبل آماده کردهایم و روغن آن داغ شده ریخته و کمی صبر میکنیم تا پف کند. بعد از آماده شدن آن را داخل ظرف ریخته و کنار میگذاریم. حالا مقداری آب داخل تابه ریخته صبر میکنیم تا به جوش آید سپس هویج و فلفل دلمهایهای ریز شده را کمی میجوشانیم تا نرم شود. سپس مقداری روغن، شکر، نمک، سرکه و آب زنجبیل، آب مرغ و رب را داخل روغن داغ ریخته و با کمی زنجبیل خرد شده روی حرارت ملایم خوب هم میزنیم. سپس هویج و فلفل دلمه و ماهی را به آن اضافه میکنیم. حدود ۲دقیقه صبر میکنیم و در آخر کمی محلول آرد ذرت به آن اضافه میکنیم.
فوت آشپزی
باید دقت داشت که اکثر غذاهای چینی در حرارت بالا آماده میشود و زمان پخت براساس تابه و اجاق چینی است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست