جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

سالاد سیب زمینی آلمانی


سالاد سیب زمینی آلمانی

سیب زمینی‌ها را شسته و درون آب جوش به همراه نمک به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند، بپزید.

سیب زمینی‌ها را شسته و درون آب جوش به همراه نمک به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند، بپزید.

مواد لازم برای ۶ نفر :

سیب زمینی : یک کیلوگرم

تخم مرغ آبپز سفت : ‌۴ عدد

پیازچه : ۴ عدد

خیارشور متوسط : ۵ عدد

ژامبون : ۵۰ گرم

سس مایونز : نصف فنجان

سیر : ۲ حبه

آب لیمو : ۲ قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده تازه : یک چهارم فنجان

نمک و فلفل : به اندازه لازم.

طرز تهیه :

سیب زمینی‌ها را شسته و درون آب جوش به همراه نمک به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند، بپزید.

سپس آن‌ها را از آب بیرون آورده و بگذارید آب آن‌ها برود.

به مدت ۵ دقیقه صبر کنید تا خنک شوند. بعد سیب زمینی‌ها را خرد کنید.

تخم مرغ‌های آبپز را پوست گرفته و به صورت حلقه‌ای خرد کنید.

پیازچه‌ها را به صورت نازک و خیارشور‌ها و ژامبون را نیز خرد نمایید.

در یک کاسه بزرگ سیب زمینی، تخم مرغ، پیاز، خیارشور و ژامبون را بریزید.

خوشمزگی این سالاد بیشتر به خاطر طعم سیر و خیارشور آن است.

در یک کاسه دیگر سس مایونز، سیری که ریز خرد کرده‌اید،

آب لیمو و جعفری خرد شده را با هم مخلوط کنید و به اندازه مورد نیاز، نمک و فلفل به آن اضافه کنید. مخلوط مایونز را به مخلوط سیب زمینی اضافه کرده و خوب هم بزنید.

سالاد سیب زمینی آماده است و می‌توانید آن را به عنوان پیش غذا یا شام سبک میل کنید.