چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

قیم مآبان و انتخابات نهم


قیم مآبان و انتخابات نهم

با کلیدخوردن سناریوی «خط تحریم», اصحاب اردوگاه فتنه و ضدانقلاب با همه توان وارد میدان شده اند تا برای تحقق اهداف خود تلاش نمایند

با کلیدخوردن سناریوی «خط تحریم»، اصحاب اردوگاه فتنه و ضدانقلاب با همه توان وارد میدان شده اند تا برای تحقق اهداف خود تلاش نمایند. بازی در این سناریو برای ضدانقلاب به بازی برد - باختی تبدیل شده که شکست در آن به برچیده شدن تاریخی این اردوگاه خواهد انجامید. فتنه گران فراری که در انتخابات پیشین مدعی پیشتازی!؟ و پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری را داشتند اینک مدعی اند که هواداران خود را در خانه نگه خواهند داشت! و با نیاوردن آنها به صحنه، مشروعیت انتخابات پیش رو و نظام اسلامی را با کاهش شدید آراء مواجه خواهند ساخت.

فتنه گران با اتخاذ شیوه ای قیم مآبانه و انحصارگرایانه و بهره برداری از شیوه های جنگ روانی از قبیل تهدید و برچسب زنی، وارد میدان شده و همه کسانی که نظری متفاوت داشته و منتقد خط تحریم بودند را مورد همجمه قرار دهند. قیم مآبان در آستانه آغازثبت نام داوطلبان در بیانیه ای اعلام داشته بودند: «امروز گرم کردن تنور این انتخابات به هر شکل و بای نحو کان، کمک به استبداد و در تقابل با آرمان محوری استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی و نیز در تقابل با تحقق دمکراسی و تضمین حقوق بشر در کشور عزیزمان ایران است.» ادبیات تهدیدگونه این بیانیه به خوبی نشان می دهدکه مدعیان روشنفکری و لیبرالیسم تا چه اندازه برای ملت حق انتخاب قائلند که هرگونه تفاوت تحلیل و نظر را به استبداد و خیانت ورزی متهم می سازند.

این افراد نه تنها انحصارگری و قیم مآبی را نسبت به توده های ملت اعمال می دارند، بلکه قصد دارند تا حتی نخبگان و فعالان سیاسی را نیز با اجبار تحت سیطره خود در آورده و آنان را به تغییر رویه وادار نمایند. این انحصارگری و تمامت خواهی را می توان در فشارهایی که بر آن بخش از اصلاح طلبان که رویکرد متفاوتی را اتخاذ کرده و از خط تحریم استقبال نکرده اند، مشاهده نمود.

انحصارگرایان در تلاش بودند تا در اولین گام، تجلی همراهی ملت با «خط تحریم» را در عدم ثبت نام قابل توجه داوطلبان انتخابات عیان سازند، که در همان ابتدای کار با ناکامی سهمگینی مواجه گردیدند. علی رغم تبلیغات گسترده و فحاشی هایی مکرر این جریان، شاهد آن بودیم که قریب به ۵۴۰۰ نفر در این دوره از انتخابات ثبت نام کردند و با توجه به این نکته که طبق قانون جدید حداقل مدرک تحصیلی برای ثبت نام داوطلبان، از لیسانس به فوق لیسانس ارتقاء یافته، این آمار به خوبی نشان داد که نه تنها از داوطلبان کاسته نشده بلکه بر حضور مردمی در انتخابات در مرحله ثبت نام نیز افزوده شده است.

از سویی دیگر شاهد آن بودیم که «سیاست تحریم» حتی توسط دوستان دیروز این جریان نیز مورد اعتنا قرار نگرفته و بیش از دوسوم نمایندگان اقلیت مجلس هشتم و چهره های شاخص آن چون کواکبیان، تابش، قنبری، پزشکیان و ... در انتخابات دور نهم مجلس ثبت نام کردند. همچنین اعضای خانه کارگر و افرادی چون محجوب و جلودارزاده نیز به خیل ثبت نام کنندگان پیوستند.

این اقدام خشم انحصارگرایان را به همراه داشته و هجمه تبلیغاتی وسیعی برای تخریب ثبت نام کنندگان آغاز شد تا به نحوی آنان را مجبور به انصراف نمایند. به عنوان نمونه به تازگی متنی منسوب به جمعی از مجرمین سیاسی آزاد شده در واکنش به ثبت نام محمدرضا تابش رییس فراکسیون اقلیت مجلس و تعدادی دیگر از نمایندگان اقلیت برای نامزدی مجلس آینده نوشته شده و توسط سایت ضدانقلابی جرس انتشار یافته است. این نوشته در تلاش است تا با ادبیات خاص خود اعضای فراکسیون اقلیت را تحت فشار تبلیغاتی قرار داده و از داوطلبی در مجلس آتی منصرف سازد!

در خبر دیگر آمده بود که علیرضا نوری زاده مامور سازمان سیا با حمله به اصلاح طلبانی که به فعالیت سیاسی خود در چارچوب نظام اسلامی ادامه می دهند، گفته است: «یک عده ای مثل کواکبیان امروز خودشان را با اسم و عنوان اصلاح طلب نامزد می کنند. کواکبیان اسب تراوای حاکمیت در بین اصلاح طلبان است. این ها بزرگ ترین ضربه را زدند».

محافل نزدیک به سیدمحمد خاتمی در تهران نیز به سایت جرس خبر داده بودند که وی از ثبت نام خواهرزاده اش محمدرضا تابش در انتخابات مجلس در جلسه خصوصی با حضور وی از او انتقاد کرده است. همچنین باید منتظر واکنشهای شدید به اظهارات جدید تابش نیز باشیم که به نسیم آنلاین گفته است: «علت اینکه ما مجددا خود را در معرض انتخاب مردم قرار داده ایم به دلیل عمل به پیام رهبر معظم انقلاب برای افزایش مشارکت مردمی بوده است و فکر می کنیم بهترین کاری که در راستای درک پیام رهبری می توانستیم انجام دهیم همین اقدام بود».

واقعیت آن است که «قیم مآبی» و «انحصارگرایی» در طول سه دهه اخیر انقلاب اسلامی، به یکی از شاخصه های اصلی جریان های انحرافی و ضدانقلاب تبدیل شده است. این جریان ها در طول این سالها، همواره از زبان ملت سخن رانده و مدعی اند که سخن ایشان سخن اکثریت ملت ایران است! حتی حضور میلیونی ملت ایران در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن، روز قدس و مشارکت حداکثری در بیش از ۳۰ انتخابات در ۳۳ ساله گذشته نیز منجر به آن نشد تا ضدانقلاب از فضای توهمی خود خارج شود و از زبان ملت سخن نگوید!

سال ها پیش حضرت روح الله(ره) خطاب به برخی جریان های سیاسی که تلاش داشتند با موضعی دست بالا مردم را به انتخاب گزینه و فهرستی خاص متقاعد نمایند، و معتقد بودند مردم باید به افرادی که جناح های سیاسی(به عنوان نخبگان و خبرگان سیاسی!) معرفی می کنند رای دهند، چنین فرمودند: «همان طور که بارها گفته ام، مردم در انتخابات آزادند و احتیاج به قیم ندارند و هیچ فرد و یا گروه و دسته ای حق تحمیل فرد یا افرادی را به مردم ندارند. جامعه اسلامی ایران که با درایت و رشد سیاسی خود جمهوری اسلامی و ارزش های والای آن و حاکمیت قوانین خدا را پذیرفته اند و به بیعت و این پیمان بزرگ وفادار مانده اند، مسلم قدرت تشخیص و انتخاب کاندیدای اصلح را دارند.»(۱۱/۱/۶۷)

امروز نیز ما خطاب به این جریانهای تمامت خواه گوشزد می کنیم، همان طور که در طول این سه دهه گذشته «خط تحریم» در داخل کشور خریداری نداشته، امروز نیز ملت غیور ایران به اظهارات این بازیگران سوخته فراری توجهی نخواهند داشت و با خلق حماسه ای دیگر در ۱۲ اسفند ۹۰، طراحان و بازی خوردگان خط تحریم را برای همیشه به زباله دان تاریخ خواهند انداخت.

مهدی سعیدی