یکشنبه, ۱۰ تیر, ۱۴۰۳ / 30 June, 2024
مجله ویستا

سبزیجات سرخ شده


سبزیجات سرخ شده

● مواد لازم برای ۴نفر:
▪ سیب زمینی: ۳۵۰گرم
▪ هویج درشت: یک عدد
▪ لوبیا سبز: ۱۲۵گرم
▪ فلفل دلمه ای درشت: یک عدد
▪ قارچ: ۱۲۵گرم
▪ آرد برنج: نصف پیمانه
▪ آرد ساده: نصف پیمانه
▪ بکینگ پودر: …

مواد لازم برای ۴نفر:

سیب زمینی:

۳۵۰گرم

هویج درشت:

یک عدد

لوبیا سبز:

۱۲۵گرم

فلفل دلمه ای درشت:

یک عدد

قارچ:

۱۲۵گرم

آرد برنج:

نصف پیمانه

آرد ساده:

نصف پیمانه

بکینگ پودر:

نصف قاشق مرباخوری

تخم مرغ:

یک عدد

نمک و فلفل:

به اندازه کافی

آب:

حدود یک و نیم پیمانه

روغن زیتون:

برای سرخ کردن

طرز تهیه:

سیب زمینی و هویج را پوست کنید و برش نازک بزنید. گوشه های لوبیاسبز را ببرید. فلفل دلمه ای را نیز نازک برش بزنید. صیفی جات را در یخچال قرار دهید تا سرد شود. آردها و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ و آب به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید. روغن را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. سپس صیفی جات را یکی یکی در مایه فرو ببرید، مایه اضافه را بگیرید و سرخ کنید. صیفی جات سرخ شده را با سس دلخواه سرو کنید.