سه شنبه, ۱۲ تیر, ۱۴۰۳ / 2 July, 2024
مجله ویستا

کال کباب | طرز تهیه کال کباب


مواد لازم برای کال کباب



بادنجان درشت:4 عدد
آب انار ترش یا آب غوره یا دانه انار:نیم فنجان
سبزی، نعناع و خلواش (خنش) و شوشاق ریز شده تازه یا خشک :1 قاشق غذاخوری
سیر:نیم بوته
نمک و فلفل به اندازه کافی
مغز گردوی ساییده شده: 75 گرم


طرز تهیه کال کباب


بادنجان ها را از وسط چاک دهید و روی آتش زغال یا در فر (350 درجه) کباب کنید. برای اینکه بادنجان ها نسوزد و در عین حال خوب بپزد آن ها را بچرخانید.
بعد باید پوست بادنجان ها را بگیرید. برای این کار اگر آن ها را در آب سرد قرار دهید، پوستشان را می توانید به راحتی جدا کنید.
اگر بادنجان ها تخم دارند آن ها را جدا کنید.
سپس گوشت بادنجان ها را با گوشت کوب له کنید.
حالا نوبت سیرهاست. سیرها را هم بکوبید.


کال کباب | طرز تهیه کال کباب


بروید سراغ سبزی هایی که شسته اید و آبش رفته است. سبزی ها را هم کاملا خرد کنید و بعد بادنجان ها، سیر، سبزی، نمک، فلفل، آب انار (یا آب غوره یا دانه انار) و مغز گردو را با هم مخلوط کنید.
سبزی های معطری مثل خلواش و شوشاق خاص شمال ایران است و همه جا نیست. بنابراین می توانید به جای آن ها از نعناع استفاده کنید.


کال کباب | طرز تهیه کال کباب

نکات تکمیلی در مورد کال کباب

کال کباب جزو غذای محلی - مازندرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و 0 دقیقه
کال کباب را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

کال کباب ، طرز تهیه کال کباب