دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

چاینیز فود


چاینیز فود

● مواد لازم:
▪ مرغ یا گوشت خرد شده (بهتر است از فیله مرغ و گوشت استفاده کنید): نیم کیلو
▪ پیاز درشت خرد شده: ۱ عدد
▪ هویج متوسط خرد شده: ۲ عدد
▪ فلفل دلمه قرمز و سبز (یا سه تا فلفل دلمه کوچولو …

مواد لازم:

مرغ یا گوشت خرد شده (بهتر است از فیله مرغ و گوشت استفاده کنید):

نیم کیلو

پیاز درشت خرد شده:

۱ عدد

هویج متوسط خرد شده:

۲ عدد

فلفل دلمه قرمز و سبز (یا سه تا فلفل دلمه کوچولو به رنگهای مختلف سبز و زرد و قرمز) خرد شده:

۲ عدد

ساقه کرفس خرد شده:

۲عدد

بسته به علاقتون قارچ خرد شده

سس سویا:

حدودا ۲ قاشق

رشته چینی:

یک بسته (نودل چینی)

آب مرغ (یا گوشت):

۱ لیوان

آرد ذرت:

۲ قاشق

ـ نکته مهم: می توانید اگر دوست دارید از کلم بروکلی خرد شده هم استفاده کنید و اگر دوست داشتید از مرغ یا گوشت یا هر دو در این غذا بهره ببرید.

ابتدا گوشت ها را با کمی پیاز رنده شده در یک ماهیتابه پهن تفت داده و بهم بزنید. برای گرفتن روغن گوشتها بعد از تفت دادن می توانید آنها را روی کاغذ آشپزی بگذارید.

بعد پیاز سپس فلفل دلمه ای ها و بعد کرفس و هویج و کلم بروکلی را اضافه کنید تا کمی تفت داده شده و نیم پز شوند. در هنگام پخت این غذا توجه کنید که باید دائم پای گاز بایستید و مخلوط گوشت یا سبزیجات رو هم بزنید که ته نگیره یا بیش از حد نرم نشود. برخلاف تاس کباب که بهتر است همه چیز مغزپخت شود و له. این غذا مثل بقیه غذاهای چینی فقط تفت داده می شود پس موقع تفت دادن مواظب باشید که به اندازه ای که دوست دارید گوشت و یا سبزیجات چاینیز رو گرم کنید.

برای سس آب مرغ و آب و آرد ذرت را بگذارید تا کمی غل بزند و غلیظ شود بعد سس سویا را اضافه کرده و بگذارید تا ۱۵ دقیقه در حرارت ملایم بپزد.

در آخر نودل یا رشته چینی را حدود ۳ تا ۴ دقیقه بگذارید در آب جوش و بعد آن را با سس پخته شده و سبزیجات و مرغ مخلوط کنید.

نودل یا رشته چینی بسیار ظریف است و زود خمیر می شود و به هم می چسبد برای اینکه غذا خوشمزه تر و زیباتر باشد بهتر است مرحله مخلوط کردن درست قبل از سرو کردن غذا صورت پذیرد.

ـ نکته ای در باب مواد تشکیل دهنده: ممکن است شما از کلم پخته یا هویج پخته خوشتان نیاید اما وجود هر کدام از این سبزیجات به خوش طعم شدن و خوش بو شدن چاینیز کمک می کند همین طور فلفل سبز و کرفس علاوه بر رایحه خوب کمی تندی به طعم غذا می دهد.