شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
مجله ویستا

تمشک سرشار از فیبر و منگنز


تمشک سرشار از فیبر و منگنز

تمشک یکی از لذیذترین میوه های توتی است. گل این میوه منبع غذایی خوبی برای زنبورعسل به منظور جمع آوری شهد است.طعم شیرین تمشک از فنولیک اسید موجود در آن و رنگ سیاه آن از موادشیمیایی …

تمشک یکی از لذیذترین میوه های توتی است. گل این میوه منبع غذایی خوبی برای زنبورعسل به منظور جمع آوری شهد است.طعم شیرین تمشک از فنولیک اسید موجود در آن و رنگ سیاه آن از موادشیمیایی متعدد ناشی می شود.علاوه بر داشتن طعم مناسب این میوه دارای خواص درمانی زیادی است که دراین مطلب به نقل از «ageless» به آن می پردازیم.

تمشک در رده های بالای فهرست مواد غذایی که با سرطان مقابله می کند، قرار دارد.

سرشار از فیبر و منگنز است. منگنز نیز با بالا نگه داشتن میزان سوخت و ساز بدن، باعث سوخت چربی می شود.

بررسی های بالینی نشان می دهد، مصرف مداوم این میوه،تومورهای سرطانی را کاهش می دهد.

به طور شگفت انگیزی، از میزان بالای آنتی اکسیدان برخوردار است و مانع از بروز سرطان، بیماری قلبی، سکته و آلزایمر می شود.

ماده ای به نام آنتوسیانین موجود در آن قدرت بینایی را بهبود می بخشد و در حفظ سلامت قلب و عروق موثر است؛ در سن پیری برای تقویت حافظه موثر است و خطر بروز فشار خون بالا را کاهش می دهد.

از آن جا که منبع عالی ویتامین C می باشد، برای بیماران مبتلا به دیابت بسیار مفید است.

خاصیت دارویی موجود در این میوه سلول های سرطانی را از بین می برد.

ماده مغذی موجود در آن در حفظ سلامت کلیه، کبد، چشم، خون و سیستم گوارش بسیار موثر است.

فیتونوترنیت و آنتی اکسیدان موجود در این میوه با حمایت از سیستم ایمنی به بدن در مقابله با انواع بیماری ها کمک می کند.