سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

سالاد لبنانی


سالاد لبنانی

● مواد لازم:
▪ بلغور گندم ریز: ۲/۳ پیمانه
▪ جعفری ریز خردشده: ۶ پیمانه
▪ نعنا تازه ریز خردشده: ۱/۲ پیمانه
▪ گوجه فرنگی خردشده: ۵ عدد
▪ پیاز کوچک خردشده: ۲عدد (۲۰۰گرم)
▪ پیازچه خردشده: …

مواد لازم:

بلغور گندم ریز:

۲/۳ پیمانه

جعفری ریز خردشده:

۶ پیمانه

نعنا تازه ریز خردشده:

۱/۲ پیمانه

گوجه فرنگی خردشده:

۵ عدد

پیاز کوچک خردشده:

۲عدد (۲۰۰گرم)

پیازچه خردشده:

۲عدد

روغن زیتون تصفیه‌نشده:

۱/۴ پیمانه

آبلیموی تازه:

۱/۲ پیمانه

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه:

بلغور را با آب ولرم به مدت۱۵ دقیقه خیس و سپس آبکش می‌کنیم به طوری که آب آن کاملا گرفته شود. آن را در یک ظرف بزرگ می‌ریزیم و جعفری، نعنا، گوجه‌فرنگی، پیاز و پیازچه را به آرامی با بلغور مخلوط و بعد نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم. چند دقیقه قبل از سرو، روغن زیتون و آبلیمو را اضافه می‌کنیم.

نکته:

۱) این خوراک را بلافاصله پس از تهیه مصرف کنید.

۲) این خوراک را نباید پس از تهیه فریز کنید.