سه شنبه, ۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 28 May, 2024
۱۰ ترکیب مغذی
برخی غذاها که با هم ترکیب می شوند، عملکرد بهتری از خود نشان می دهند و بهتر با بیماری مقابله می کنند. متخصصان تغذیه معتقدند غذاهایی که انسان ها طی نسل ها به خوردن آن ادامه می دهند از جمله برنج و لوبیا یا گوجه فرنگی همراه با روغن زیتون مغذی تر و خوشمزه تر است. در این مطلب از «Readers Digest» ، به چند ترکیب غذایی مناسب اشاره شده که مغذی بودن آن را علم ثابت کرده است.
تخم مرغ + پنیر:ویتامین D موجود در زرده تخم مرغ، به جذب کلسیم لبنیات در بدن کمک می کند و نه تنها برای استخوان ها بلکه برای سلامت قلب نیز مفید است.
گوجه فرنگی+ روغن زیتون:ترکیب مقابله کننده با سرطان و بیماری قلبی به نام کاروتنوئید به وفور در گوجه فرنگی یافت می شود. این ماده قابل حل در چربی است و خوردن گوجه فرنگی با چربی ها مانند روغن زیتون باعث جذب بهتر آن در بدن می شود.
ماهی + سیر:هر دوی این مواد با بیماری و التهاب مقابله می کند. نتایج بررسی ها نشان می دهد مصرف ترکیب سیر و ماهی با هم، میزان کلسترول مضر خون را کاهش می دهد.
شکلات + شاتوت:محققان دریافته اند هنگامی که شاتوت همراه با شکلات مصرف شود، فلاوانوئید (کورستین در شاتوت و کاتکین در شکلات) که با بیماری مقابله می کند قوی تر می شود و در رقیق کردن خون و بهبود سلامت قلب موثرتر است.
زردچوبه+ فلفل سیاه:زردچوبه دارای خاصیت ضدالتهابی است که برای مقابله با سرطان ، بهبود عملکرد کبد، کاهش کلسترول و پیشگیری از بیماری آلزایمر مفید است. ترکیب کردن زردچوبه با فلفل سیاه باعث می شود بدن کورکومین (ماده فعال در زردچوبه) را هزار بار بیشتر جذب کند.
جو دو سر+ پرتقال:فنولز، نوعی ترکیب گیاهی در جو دو سر و ویتامین C در پرتقال کلسترول مضر را کاهش می دهد. هنگامی که این دو ماده با هم خورده شود در پیش گیری از بیماری قلبی ۴ برابر کارآیی بیشتری دارد.
لیمو و اسفناج:ویتامینC در لیمو ترش به جذب آهن گیاهی موجود در اسفناج کمک می کند.
این ماده معدنی از بروز بدخلقی پیش گیری می کند.
لبو و نخود:نخود منبع عالی ویتامین B۶ است که به بدن در جذب منیزیم موجود در لبو کمک می کند.
ویتامین B۶ در انتقال منیزیم به غشای سلولی نیز موثر است. این ماده مغذی هم به گونه ای عمل می کند که علایم قاعدگی و ADHD را کاهش می دهد.
چای سبز و لیمو:ویتامین C لیمو شیرین باعث جذب مقدار بیشتری کاتکینز(نوعی آنتی اکسیدان) موجود در چای سبز در بدن می شود.
سرکه+ برنج:سرکه، قابلیت برنج در افزایش میزان قند خون را بین ۲۰ تا ۴۰ درصد کاهش می دهد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
انتخابات ریاست جمهوری ایران مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سیدابراهیم رئیسی انتخابات ریاست جمهوری 1403 ریاست جمهوری دولت
تهران قوه قضاییه شهرداری تهران قتل هواشناسی شورای شهر تهران پلیس سرقت سازمان هواشناسی وزارت بهداشت فضای مجازی افزایش حقوق بازنشستگان
بانک مرکزی خودرو قیمت دلار قیمت خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو دولت سیزدهم قیمت طلا بورس بازار خودرو مسکن قیمت
سینمای ایران ازدواج تلویزیون سریال سینما هنرمندان بازیگر موسیقی رسانه ملی تئاتر کتاب جشنواره کن
دانشگاه تهران دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم دانش بنیان
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه جنگ غزه روسیه آمریکا حماس نوار غزه چین ترکیه اتحادیه اروپا
فوتبال استقلال لیگ برتر پرسپولیس شمس آذر قزوین بازی لیگ برتر ایران مهدی طارمی جواد نکونام رئال مادرید تیم ملی والیبال ایران باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی تبلیغات خودروهای وارداتی هواپیما سامسونگ ایلان ماسک اپل ماهواره گوگل ناسا مغز انسان
تغذیه رژیم غذایی طب سنتی چاقی افسردگی سازمان غذا و دارو آلزایمر تجهیزات پزشکی نمک