سه شنبه, ۱۸ دی, ۱۴۰۳ / 7 January, 2025
خوراک بادمجان با پنیر پارمیزان
موادلازم:
- بادمجان متوسط- ۴عدد
- گوجه فرنگی- نیم کیلوگرم
- پیاز- یک عدد
- پنیر مازورلا- ۱۲۵گرم
- پنیر پارمیزان رنده شده- ۴قاشق غذاخوری
- تخم مرغ- ۲عدد
- ریحان- کمی
- روغن زیتون- ۴قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و آرد سوخاری به میزان کافی
طرز تهیه:
بادمجان را پوست کنید و به برش های نازک دربیاورید. کمی نمک روی آن بپاشید و کنار بگذارید تا تلخی آن از بین برود. سپس آن ها را آب کشی کنید و کنار بگذارید. پیاز را در کمی روغن تفت دهید، گوجه و ریحان به آن اضافه کنید و بپزید تا پخته شود. به میزان کافی نمک و فلفل به مواد اضافه کنید. برش های بادمجان را در آرد سوخاری بغلتانید و در باقی مانده روغن سرخ کنید و در ظرف پیرکس بچینید. در صورت لزوم، مقداری روغن برای سرخ کردن اضافه کنید. سس گوجه فرنگی، تخم مرغ زده شده و ۲ نوع پنیر را روی بادمجان های سرخ شده بریزید و در فر با حرارت ۱۸۰درجه سلسیوس به مدت ۲۰دقیقه قرار دهید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست