سه شنبه, ۱۸ دی, ۱۴۰۳ / 7 January, 2025
مجله ویستا

خوراک بادمجان با پنیر پارمیزان


خوراک بادمجان با پنیر پارمیزان

▪ موادلازم:
- بادمجان متوسط- ۴عدد
- گوجه فرنگی- نیم کیلوگرم
- پیاز- یک عدد
- پنیر مازورلا- ۱۲۵گرم
- پنیر پارمیزان رنده شده- ۴قاشق غذاخوری
- تخم مرغ- ۲عدد
- ریحان- کمی
- روغن زیتون- ۴قاشق غذاخوری
- …

موادلازم:

- بادمجان متوسط- ۴عدد

- گوجه فرنگی- نیم کیلوگرم

- پیاز- یک عدد

- پنیر مازورلا- ۱۲۵گرم

- پنیر پارمیزان رنده شده- ۴قاشق غذاخوری

- تخم مرغ- ۲عدد

- ریحان- کمی

- روغن زیتون- ۴قاشق غذاخوری

- نمک، فلفل و آرد سوخاری به میزان کافی

طرز تهیه:

بادمجان را پوست کنید و به برش های نازک دربیاورید. کمی نمک روی آن بپاشید و کنار بگذارید تا تلخی آن از بین برود. سپس آن ها را آب کشی کنید و کنار بگذارید. پیاز را در کمی روغن تفت دهید، گوجه و ریحان به آن اضافه کنید و بپزید تا پخته شود. به میزان کافی نمک و فلفل به مواد اضافه کنید. برش های بادمجان را در آرد سوخاری بغلتانید و در باقی مانده روغن سرخ کنید و در ظرف پیرکس بچینید. در صورت لزوم، مقداری روغن برای سرخ کردن اضافه کنید. سس گوجه فرنگی، تخم مرغ زده شده و ۲ نوع پنیر را روی بادمجان های سرخ شده بریزید و در فر با حرارت ۱۸۰درجه سلسیوس به مدت ۲۰دقیقه قرار دهید.